Search found 17 matches

by showmeinfinity
Thu Mar 31, 2016 8:02 pm
Forum: New
Topic: Adobe files not saving when part of an open MP folder
Replies: 1
Views: 121

Adobe files not saving when part of an open MP folder

Sorry if this topic has already been covered, I searched for it but didn't find anything on it. My issue is, when I'm working in Adobe After Effects and my file is in an open XnView MP folder, then After Effects either won't save the file I'm working on, or it will only save it by renaming it. So it...
by showmeinfinity
Tue Feb 16, 2016 9:06 pm
Forum: MP - General Support
Topic: No video thumbnails?!
Replies: 24
Views: 2121

Re: No video thumbnails?!

I just sent you a donation for your wonderful software :)
by showmeinfinity
Tue Feb 16, 2016 8:54 pm
Forum: MP - General Support
Topic: No video thumbnails?!
Replies: 24
Views: 2121

Re: No video thumbnails?!

Hey! I uninstalled and reinstalled XnViewMP and now it's working!!!! Maybe I should have installed the klite codec pack before installing XnView? But anyway, it works now and I'm so happy!!!!!!
by showmeinfinity
Wed Feb 10, 2016 2:38 pm
Forum: MP - General Support
Topic: No video thumbnails?!
Replies: 24
Views: 2121

Re: No video thumbnails?!

Yes, both are 64 bit. Well, I appreciate that you've tried to help, but it seems we've both hit an impasse. I'm going to give up on this one.... Fortunately for me, I have a CC subscription and can use Bridge to view all my files. I've been using XnView for years and loved it, but must go down a dif...
by showmeinfinity
Tue Feb 09, 2016 6:28 pm
Forum: MP - General Support
Topic: No video thumbnails?!
Replies: 24
Views: 2121

Re: No video thumbnails?!

In XnView MP 0.78, I have no thumbnails for any video files, and the video files also aren't included in the list view. It's as if they don't exist. In XnView Classic, I have picture thumbnails for avi files. For mov/mts/mp4, I have the thumbnail labels, but the images are blank. Thanks... Re: No vi...
by showmeinfinity
Fri Feb 05, 2016 11:31 pm
Forum: MP - General Support
Topic: No video thumbnails?!
Replies: 24
Views: 2121

Re: No video thumbnails?!

Hmmm... I added ffmpeg.exe to the XnView Classic addons folder.... didn't help. I looked at all the settings in the .ini file, they are as specified in the other thread. I'm about to give up and maybe get ACDSee.... makes me sad though....
Thanks for trying to help!
by showmeinfinity
Fri Feb 05, 2016 8:37 pm
Forum: MP - General Support
Topic: No video thumbnails?!
Replies: 24
Views: 2121

Re: No video thumbnails?!

And... I installed IrfanView, which has a much more primitive interface, but has no problem showing thumbnails for all the videos. I'm only mentioning that to show that it is possible. I sure prefer the XnView software though, if I could just get this problem worked out.
by showmeinfinity
Fri Feb 05, 2016 8:27 pm
Forum: MP - General Support
Topic: No video thumbnails?!
Replies: 24
Views: 2121

Re: No video thumbnails?!

Also, I just noticed that in XnView Classic, I do see thumbnails of AVI files, but only blanks for MOV and MTS files. I do have the Quicktime player installed.
by showmeinfinity
Fri Feb 05, 2016 8:23 pm
Forum: MP - General Support
Topic: No video thumbnails?!
Replies: 24
Views: 2121

Re: No video thumbnails?!

I do have Video checked in settings... Visible, Show as Thumbnail, Show in Preview are all checked. The video formats in that area are: MPEG, Quicktime, and AVI. Ok, I installed v .78, but still am not seeing any video thumbnails or filenames. You don't even see file names ?? wierd What view mode ar...
by showmeinfinity
Fri Feb 05, 2016 8:19 pm
Forum: MP - General Support
Topic: No video thumbnails?!
Replies: 24
Views: 2121

Re: No video thumbnails?!

Yes, when I go to the list view, the video files are not included. I just tried changing the settings for only one thumb per folder view, and upping the video frame extract % to 2, then, 5, then 10. Nothing works. In XnView Classic, the video files are sort of there; the thumbnails show the file inf...
by showmeinfinity
Thu Feb 04, 2016 7:41 pm
Forum: MP - General Support
Topic: No video thumbnails?!
Replies: 24
Views: 2121

Re: No video thumbnails?!

Also, when I open a folder that I know contains videos, there are some thumbnails that appear for less than a second, then they disappear. They're not visible long enough for me to tell what they are, but maybe this is some kind of clue to what's going on....
by showmeinfinity
Thu Feb 04, 2016 7:39 pm
Forum: MP - General Support
Topic: No video thumbnails?!
Replies: 24
Views: 2121

Re: No video thumbnails?!

Ok, I installed v .78, but still am not seeing any video thumbnails or filenames. I'm running it on a new Dell Precision workstation with Win 7 pro. I love your software, so I hope there's some solution to this... I'll gladly buy a license if I can get it to work for me!
by showmeinfinity
Thu Feb 04, 2016 2:01 pm
Forum: MP - General Support
Topic: No video thumbnails?!
Replies: 24
Views: 2121

Re: No video thumbnails?!

XnViewMP v 0.76.1 x64, Libformat v 6.80
by showmeinfinity
Thu Feb 04, 2016 6:22 am
Forum: MP - General Support
Topic: No video thumbnails?!
Replies: 24
Views: 2121

No video thumbnails?!

XnView Classic shows thumbnails of all video formats, though only as placeholders without pictures. Clicking on one will play it as a preview. But XnView MP doesn't show thumbnails of any video files! It doesn't even show them in the list view. I have installed the K-Lite Codec Pack but that didn't ...

Go to advanced search