"use embedded thumbnails" does not work in Linux X

Questions, suggestions, and answers for XnView on all Un*x platforms (Linux, HP-UX, AIX, ...)

Moderators: XnTriq, xnview

disciple
Posts: 4
Joined: Wed Apr 09, 2008 4:47 am
Location: Auckland

"use embedded thumbnails" does not work in Linux X

Postby disciple » Wed Apr 09, 2008 4:53 am

I am using xnview in various versions of Puppy and grafpup linux.
I find that the option to use embedded thumbnails doesn't work.
When I turn this setting on, it still reads the file and creates new thumbnails as usual. I tested by using a file with an incorrect thumbnail.

Does Xnview on Linux use embedded thumbnails for anyone else?
Does anybody know if there is something I can do to make it work?

Thanks.

User avatar
oops66
XnThusiast
Posts: 1998
Joined: Tue Jul 17, 2007 1:17 am
Location: France

Re: "use embedded thumbnails" does not work in Lin

Postby oops66 » Tue Apr 22, 2008 11:00 pm

disciple wrote:I am using xnview in various versions of Puppy and grafpup linux.
I find that the option to use embedded thumbnails doesn't work.
When I turn this setting on, it still reads the file and creates new thumbnails as usual. I tested by using a file with an incorrect thumbnail.
Does Xnview on Linux use embedded thumbnails for anyone else?
Does anybody know if there is something I can do to make it work?
Thanks.

Yes it's what why I did not have this kind of problem with this un*x version - see here:
viewtopic.php?p=61019#61019
(I think, you have to wait for the XnViewMP version or use XnView Win version under wine).
XnViewMP 0.82 Linux X64 - Ubuntu 16.04 LTS - X64


Return to “XnView Un*x”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest