Can not change "add browse with XnView to context menu"

Bugs found in XnView Classic. Please report only one bug per topic!

Moderators: helmut, XnTriq, xnview

Can not change "add browse with XnView to context menu"

Postby sibojan » Tue Dec 13, 2016 7:43 pm

Tool -- options -- System integration -- add "browse with" XnView to context menu
This option is checked all the time. It will restore to checked status after XnView restarts with manually unchecked box.
sibojan
 
Posts: 28
Joined: Sat Apr 09, 2016 12:26 pm

Re: Can not change "add browse with XnView to context menu"

Postby xnview » Thu Dec 15, 2016 9:23 am

even with admin rights?
Pierre.
User avatar
xnview
Author of XnView
 
Posts: 26833
Joined: Mon Oct 13, 2003 7:31 am
Location: France

Re: Can not change "add browse with XnView to context menu"

Postby sibojan » Thu Dec 15, 2016 3:12 pm

Still not working with admin mode.
sibojan
 
Posts: 28
Joined: Sat Apr 09, 2016 12:26 pm

Re: Can not change "add browse with XnView to context menu"

Postby xnview » Fri Dec 16, 2016 10:35 am

sibojan wrote:Still not working with admin mode.

windows 10?
Pierre.
User avatar
xnview
Author of XnView
 
Posts: 26833
Joined: Mon Oct 13, 2003 7:31 am
Location: France

Re: Can not change "add browse with XnView to context menu"

Postby sibojan » Sat Dec 17, 2016 5:36 pm

win 7
sibojan
 
Posts: 28
Joined: Sat Apr 09, 2016 12:26 pm

Re: Can not change "add browse with XnView to context menu"

Postby xnview » Sun Dec 18, 2016 1:23 pm

sibojan wrote:win 7

and you have always the 'browse with XnView' in your context menu?
Pierre.
User avatar
xnview
Author of XnView
 
Posts: 26833
Joined: Mon Oct 13, 2003 7:31 am
Location: France

Re: Can not change "add browse with XnView to context menu"

Postby sibojan » Sun Dec 25, 2016 11:41 pm

Yes
sibojan
 
Posts: 28
Joined: Sat Apr 09, 2016 12:26 pm

Re: Can not change "add browse with XnView to context menu"

Postby xnview » Thu Dec 29, 2016 11:21 am

sibojan wrote:Yes

Do you know editing Windows registry?
Pierre.
User avatar
xnview
Author of XnView
 
Posts: 26833
Joined: Mon Oct 13, 2003 7:31 am
Location: France

Re: Can not change "add browse with XnView to context menu"

Postby sibojan » Sun Jan 01, 2017 1:36 am

I know that workaround. But it should not be a problem with Xnview.
sibojan
 
Posts: 28
Joined: Sat Apr 09, 2016 12:26 pm


Return to Classic - Bug Reports

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest