[LONG] XnView Bug or not? Help to find a problem source.

Ask for help and post your question on how to use XnView MP.

Moderators: XnTriq, xnview

bdragon
Posts: 93
Joined: Mon May 01, 2017 8:06 am

Re: [LONG] XnView Bug or not? Help to find a problem source.

Postby bdragon » Sun Jun 25, 2017 12:03 am

XnTriq wrote:BTW: Is Chrome's GPU hardware acceleration turned on?


why yes it is... :shock: i did not know it would be a problem

User avatar
XnTriq
Moderator & Librarian
Posts: 5006
Joined: Sun Sep 25, 2005 3:00 am
Location: Ref Desk

Re: [LONG] XnView Bug or not? Help to find a problem source.

Postby XnTriq » Sun Jun 25, 2017 12:30 am

bdragon wrote:why yes it is... :shock: i did not know it would be a problem

Just a wild guess as I'm running out of ideas. I don't really think it's the culprit.

bdragon
Posts: 93
Joined: Mon May 01, 2017 8:06 am

Re: [LONG] XnView Bug or not? Help to find a problem source.

Postby bdragon » Sun Jun 25, 2017 12:31 am

XnTriq wrote:
bdragon wrote:why yes it is... :shock: i did not know it would be a problem

Just a wild guess as I'm running out of ideas. I don't really think it's the culprit.

yes wild guess is a keyword here :( I'd really like to know what is happening.

bdragon
Posts: 93
Joined: Mon May 01, 2017 8:06 am

Re: [LONG] XnView Bug or not? Help to find a problem source.

Postby bdragon » Mon Jun 26, 2017 6:32 am

Well... believe it or not... yesterday night i unset the GPU acceleration. Yesteday during the day i never had a single problem. Will see in the future.

So... basically it was a GPU conflict, which i mistakenly thought it was a network one?!

Will have to check in future days, because i feel really an idiot if it were, especially since previously i tended to resolve it by basically do network-related stuff, like running the "network problems" widget and stuff, which usually tended to work as a "vodoo solution" and only saturday i noticed the very reliable chrome connection.

Sunday i should have had to check onto the problem but i was visiting some old friends and while i did bring my PC i did not do it, because we were doing other stuff.

Sorry.

Still... XnView MP did work flawlessly when i used it.

bdragon
Posts: 93
Joined: Mon May 01, 2017 8:06 am

Re: [LONG] XnView Bug or not? Help to find a problem source.

Postby bdragon » Mon Jun 26, 2017 7:39 am

ah... well... this morning my PC's manufacturer decided to post the updated network drivers to solve the windows update issue. So at least there's that.


Return to “MP - General Support”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest