0.85b1: Filter selection doesn't change when reset with icon

Bugs which are supposed to be fixed in the next test version (not available yet)

Moderator: Dreamer

0.85b1: Filter selection doesn't change when reset with icon

Postby vertigo » Sat Mar 18, 2017 4:49 pm

XnView: MP 0.85b1 x64
OS: Windows 7 - 64 bit

If you select any filter (videos, tagged, etc), then click the filter icon (not the arrow for the dropdown), it resets the filter and all files show again, but if you now click the dropdown arrow, you'll see it still shows the filter you selected as being active. It switches back to having custom selected once you change folders.
Effect: Confusing interface

To reproduce:
1. Open browser and select a filter. Note that the displayed files shrinks, possibly to zero, due to the filter being applied.
2. Click the filter icon in the toolbar, and note that all files are displayed again due to the 'Custom' filter being applied.
3. Click the filter dropdown arrow and note that the filter selected in step 1 still shows as active.
4. Change to another folder and click the filter dropdown arrow again. Note that now the 'Custom' filter shows as selected.
Actual behaviour (bug): The selected filter isn't updated until after changing folders.

Expected behaviour: The selected filter should update as soon as it is changed (upon pressing the filter icon)
vertigo
 
Posts: 105
Joined: Wed Feb 15, 2017 3:49 pm

Re: 0.85b1: Filter selection doesn't change when reset with

Postby helmut » Sat Mar 18, 2017 7:30 pm

Reproduced. This problem was introduced in 0.85 beta 1; it works fine in 0.84.
User avatar
helmut
Moderator
 
Posts: 7779
Joined: Sun Oct 12, 2003 6:47 pm
Location: Frankfurt, Germany


Return to Fixed in next test version

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest