Search found 13 matches

by Fritzle
Sun Apr 23, 2017 5:00 pm
Forum: New
Topic: 0.85: Stuttering mp4 video playback
Replies: 18
Views: 2063

Re: 0.85: Stuttering mp4 video playback

New bugs?

No, I didn't talk about new bugs but version 0.83 bugs which have been resolved in version 0.85, and stay resolved even when taking file QtAV.dll from old version and replacing new version's QtAV1.dll.
by Fritzle
Sat Apr 22, 2017 9:57 pm
Forum: New
Topic: 0.85: Stuttering mp4 video playback
Replies: 18
Views: 2063

Re: 0.85: Stuttering mp4 video playback

Hey arspr, maybe old QtAV.dll was a remainder of previous version 0.83 installation. I usually copy version 0.nn installation directory XnViewMP to directory XnViewMP.0.nn before upgrading inplace to a newer version not uninstalling previous version before. So I am able to compare different versions...
by Fritzle
Tue Apr 18, 2017 12:51 pm
Forum: New
Topic: 0.85: File browser not responding for minutes
Replies: 9
Views: 993

Re: 0.85: File browser not responding for minutes

Seems, I found the culprit. Watching XnViewMP executable in Sysinternals Process Monitor, I noticed that executable had been reading registry entries dealing with Microsoft's OneDrive just before not responding anymore. To get rid of OneDrive's annoying popup dialog window asking to register my emai...
by Fritzle
Mon Apr 17, 2017 3:46 pm
Forum: New
Topic: 0.85: File browser not responding for minutes
Replies: 9
Views: 993

Re: 0.85: File browser not responding for minutes

I tried following: Started program logged in as a normal user using context menu item "Run as administrator" -> program is responding immediately. Started program logged in as an adminstrative user using context menu item "Run as administrator" -> program is responding immediately. Started program l...
by Fritzle
Mon Apr 17, 2017 2:56 pm
Forum: New
Topic: 0.85: File browser not responding for minutes
Replies: 9
Views: 993

Re: 0.85: File browser not responding for minutes

Seems to be a problem with Windows' special folders, Desktop, My Documents, My Pictures, etc. When closing and reopening program while having opened a regular folder before, program is responding immediately after startup. When closing and reopening program while having opened a special folder befor...
by Fritzle
Mon Apr 17, 2017 1:23 pm
Forum: New
Topic: 0.85: Stuttering mp4 video playback
Replies: 18
Views: 2063

0.85: Stuttering mp4 video playback

XnView: MP 0.85 - 64-bit OS: Windows 10 - 64-bit Effect: Video playback of mp4 video files (H.264/MPEG-4 AVC) stuttering While mp4 video files were playing smoothly with version 0.83, stuttering playback started since version 0.84. I silently hoped version 0.85 would resolve that issue, but it still...
by Fritzle
Mon Apr 17, 2017 12:56 pm
Forum: New
Topic: 0.85: File browser not responding for minutes
Replies: 9
Views: 993

0.85: File browser not responding for minutes

XnView: MP 0.85 - 64-bit OS: Windows 10 - 64-bit - Creators Update Version 1703 Build 15063.138 Effect: File browser not responding for minutes when opening certain directories. -> Title bar shows "Not responding" (screenshot attached) -> Task manager shows state "Inactive" -> Sysinternals Process E...
by Fritzle
Mon Sep 26, 2016 12:53 pm
Forum: New
Topic: 0.82: mp4 playback problems
Replies: 17
Views: 1563

0.82: mp4 playback problems

After installing version 0.82, I encounter problems playing some mp4 video files. While I can hear sound, preview and/or main window stays black. Moving progress slider manually a little bit to the right makes the video play normally until the end. But pressing the play/pause button instead makes ex...
by Fritzle
Mon Mar 16, 2015 7:24 pm
Forum: New
Topic: XnViewMP: Wrong aspect ratio of portrait orientation videos
Replies: 1
Views: 350

XnViewMP: Wrong aspect ratio of portrait orientation videos

Having a bunch of MOV videos some of which not getting played with XnView's 2.31 built-in player and not knowing why, I decided to give XnViewMP 0.72 a try. Fortunately all MOV videos making problems with XnView's built-in player do play with XnViewMP's built-in player. :) But unfortunately some of ...
by Fritzle
Wed Mar 23, 2011 4:39 pm
Forum: Classic - Resolved Bugs & Requests
Topic: Hugin created TIF file crashes XnView
Replies: 1
Views: 2073

Hugin created TIF file crashes XnView

Hi, I recently installed latest (unstable) Xnview 1.98 Beta 2 for testing purposes. When trying to open a TIF file created by Hugin Panorama Stitcher 2010.4.0, Xnview crashes at offset 0x002bda64. Same problem with Xnview 1.98 Beta 1, no problem with XnView 1.97.8. Even opening a folder containing s...
by Fritzle
Tue Sep 21, 2010 6:06 am
Forum: Classic - Bug Reports
Topic: 1.97.6: EXIF Image - User Comment display issue
Replies: 5
Views: 3754

Re: 1.97.6: EXIF Image - User Comment display issue

Issue solved. Version 1.97.8 shows ASCII and UNICODE EXIF comments in information correctly. :D
by Fritzle
Tue Sep 14, 2010 1:47 pm
Forum: Classic - Bug Reports
Topic: 1.97.6: EXIF Image - User Comment display issue
Replies: 5
Views: 3754

Re: 1.97.6: EXIF Image - User Comment display issue

Perfect. Almost. Thank you. UNICODE EXIF user comments now show correctly. But unfortunately EXIF user comments with 8 byte character code 0x4153434949000000 = "ASCII" showing correctly with version 1.97.6 no longer do with version 1.97.7. Pictures without EXIF user comments or with ASCII EXIF user ...
by Fritzle
Mon Aug 23, 2010 6:03 pm
Forum: Classic - Bug Reports
Topic: 1.97.6: EXIF Image - User Comment display issue
Replies: 5
Views: 3754

1.97.6: EXIF Image - User Comment display issue

I encounter probably same problem in version 1.97.6 as already discussed in topic "1.92: EXIF Image - User Comment display issue": XnView 1.97 is only displaying the first character of EXIF-Image-User Comment when enabling <User Comment> information getting displayed by pressing keyboard key "i" e.g...