Search found 23 matches

by piXuniverse
Mon Dec 02, 2013 3:21 pm
Forum: New
Topic: 0.61: Rating & Colour labels dissappear
Replies: 58
Views: 5244

Re: 0.61: Rating & Colour labels dissappear

Image

Awesome, awesome news! Thanks!
by piXuniverse
Sun Nov 24, 2013 11:09 am
Forum: MP - General Support
Topic: Icon "flat" design
Replies: 7
Views: 1854

Re: Icon "flat" design

I like flat icon styles a lot, they're less distracting and look more professional.
by piXuniverse
Fri Sep 06, 2013 11:40 am
Forum: New
Topic: 0.61: Rating & Colour labels dissappear
Replies: 58
Views: 5244

Re: MP 0.61 - Rating & Colour label

Awesome news, thank you! :)
by piXuniverse
Wed Sep 04, 2013 2:47 pm
Forum: New
Topic: 0.61: Rating & Colour labels dissappear
Replies: 58
Views: 5244

Re: MP 0.61 - Rating & Colour label

Just now, i tried reinstalling it again, default config, no db again. Started labeling files, everything went good, after a few program restarts, i labeled 3 random files, was about to exit when i got the "configm session save" dialog, clicked on don't save session, program closed, i restarted it, l...
by piXuniverse
Wed Sep 04, 2013 2:33 pm
Forum: New
Topic: 0.61: Rating & Colour labels dissappear
Replies: 58
Views: 5244

Re: MP 0.61 - Rating & Colour label

Well i don't know, for me it happens 90% of the time when labeling files, my hope when opening this thread was that someone more technical will notice this problem and can find a reliable way to reproduce it for everybody. All i know is, even with default config, fresh db, i open a folder with pics,...
by piXuniverse
Mon Sep 02, 2013 10:56 am
Forum: New
Topic: 0.61: Rating & Colour labels dissappear
Replies: 58
Views: 5244

Re: MP 0.61 - Rating & Colour label

Nah i don't have backup, i had one after updating to 0.60 and 0.61 but after i saw that everything was fine, i deleted it.
by piXuniverse
Fri Aug 23, 2013 12:58 pm
Forum: New
Topic: 0.61: Rating & Colour labels dissappear
Replies: 58
Views: 5244

Re: MP 0.61 - Rating & Colour label

No rush, it's awesome to hear that you didn't give up on this bug just yet, that's all that matters!

Have an awesome holiday!
by piXuniverse
Thu Aug 22, 2013 12:37 am
Forum: New
Topic: 0.61: Rating & Colour labels dissappear
Replies: 58
Views: 5244

Re: MP 0.61 - Rating & Colour label

That's exactly how i use labels and that's also exactly how i found out my labels were gone on a ton of images :( and since i didn't notice it right away, i've deleted my backup db as well :)
The bigger problem is that the dev says he cannot reproduce this bug so i don't know if its gonna get fixed.
by piXuniverse
Sat Aug 17, 2013 11:42 am
Forum: New
Topic: 0.61: Rating & Colour labels dissappear
Replies: 58
Views: 5244

Re: MP 0.61 - Rating & Colour label

Well if that happens all the time then its awesome, the developer will finally be able to reproduce and fix it.
by piXuniverse
Fri Aug 16, 2013 6:58 pm
Forum: New
Topic: Ratings and Labels Disappear
Replies: 16
Views: 2163

Re: Ratings and Labels Disappear

This problem might be related in some way to my "bug report" here: http://newsgroup.xnview.com/viewtopic.php?f=62&t=28484 The developer said he cannot reproduce it, i hope maybe your bug report is more reproducible and we can get this bug fixed, since it does seem to be a bug after all, not only a p...
by piXuniverse
Fri Aug 16, 2013 1:52 pm
Forum: New
Topic: 0.61: Rating & Colour labels dissappear
Replies: 58
Views: 5244

Re: MP 0.61 - Rating & Colour label

For me at least, it did not solve it even by recreating a new database from scratch, with all xnview mp settings reset to default, still had it happen. It's nice to see someone else can reproduce it in one way or the other, it might be connected to the bug i've submitted, so even better. It might be...
by piXuniverse
Wed Jul 31, 2013 2:28 pm
Forum: New
Topic: 0.61: Rating & Colour labels dissappear
Replies: 58
Views: 5244

Re: MP 0.61 - Rating & Colour label

I noticed now that, i don't even have to use "copy to" or "edit with" on files, labels just won't stick. Tried in a folder with 1059 files... labeled the 900th one (don't know exactly but one towards the end of the list) then restarted xnviewmp, blue color label gone.
by piXuniverse
Wed Jul 31, 2013 1:29 pm
Forum: New
Topic: 0.61: Rating & Colour labels dissappear
Replies: 58
Views: 5244

Re: MP 0.61 - Rating & Colour label

Nope, i did mention this in my very first post though. I have no problems with labels in folders where there are few files, lets say less then 40 jpg's. Most of the folders i have contain more than 600, most over 1000 photos. But when i wanted to try this, i copied like 20 images to a new folder, an...
by piXuniverse
Wed Jul 31, 2013 12:39 pm
Forum: New
Topic: 0.61: Rating & Colour labels dissappear
Replies: 58
Views: 5244

Re: MP 0.61 - Rating & Colour label

Well i kinda expected that, since no one else reported this problem so far, i guess its a problem on my end, but i don't know what :|

Anyway, thanks a lot for trying to help :)
by piXuniverse
Tue Jul 30, 2013 6:31 pm
Forum: New
Topic: 0.61: Rating & Colour labels dissappear
Replies: 58
Views: 5244

Re: MP 0.61 - Rating & Colour label

I made a backup for the database and config files, and then deleted them all, xnviewmp too, then i downloaded it again and reinstalled it fresh. Same thing keeps happening, color labels keep disappearing after program restart :| If really no one has this problem, maybe someone can give me some tips ...