Search found 4 matches

by gcobut
Thu Sep 29, 2016 7:21 pm
Forum: MP - Resolved Bugs & Requests
Topic: 0.82 Mac: Many loaded images...can cause a slowdown
Replies: 9
Views: 768

Re: 0.82 Mac: Many loaded images...can cause a slowdown

:D
Very good news: the bug can be overcome !
In the error message box, I checked "do not show again" and - miracle - the problem did not happen any more!!!!

SOLVED !
by gcobut
Wed Sep 28, 2016 9:49 pm
Forum: MP - Resolved Bugs & Requests
Topic: 0.82 Mac: Many loaded images...can cause a slowdown
Replies: 9
Views: 768

Re: 0.82 Mac: Many loaded images...can cause a slowdown

Dear all,
Please note I'm facing the same issue (XNview MP on Mac).
by gcobut
Sat Aug 02, 2014 2:13 pm
Forum: Classic - General Support
Topic: thumbnails not visible <SOLVED>
Replies: 2
Views: 910

Re: thumbnails not visible

Oh my God !!!!

Many thanks for this trick, Pierre !
I was not aware that a filter on "tagged files" was active; so nothing was displayed nowhere and I was getting crazy...
I changed it to "view all files" and my good old XNView is working again!

Many thanks!
by gcobut
Sun Jun 22, 2014 10:42 am
Forum: Classic - General Support
Topic: thumbnails not visible <SOLVED>
Replies: 2
Views: 910

thumbnails not visible <SOLVED>

Hello I'm running XNView 2.22. I've a strange issue: in "explorer" mode, XNView does not see any pictures anymore. I know the picture are there (I can display them in Windows explorer) but XNView says "0 objects". Please note that no subfolders are displayed either :-( I tried de-installing, cleanin...