Search found 11 matches

by HAL325
Sun Jun 07, 2020 11:40 am
Forum: Closed/Resolved
Topic: 0.96.1 macOS Catalina - XNViewMP is leaving fullscreen-mode by itself
Replies: 15
Views: 443

Re: 0.96.1 macOS Catalina - XNViewMP is leaving fullscreen-mode by itself

https://www.dropbox.com/s/ji633syk213ng ... 2.mp4?dl=0

Here's another video, other user, fresh XNView without changed settings.
It seems it takes a view more clicks. Last time I got the same result after only two images.
by HAL325
Sun Jun 07, 2020 11:25 am
Forum: Closed/Resolved
Topic: 0.96.1 macOS Catalina - XNViewMP is leaving fullscreen-mode by itself
Replies: 15
Views: 443

Re: 0.96.1 macOS Catalina - XNViewMP is leaving fullscreen-mode by itself

Yes, Tabs hidden I open and close the image view through double clicking. But that's not the point. I get the same failure only every Mac in my house, regardless what settings used. Even on a fresh user with fresh XNView and no changes made to the settings, so I think it doesn't depend on any specif...
by HAL325
Sat Jun 06, 2020 7:18 pm
Forum: Closed/Resolved
Topic: 0.96.1 macOS Catalina - XNViewMP is leaving fullscreen-mode by itself
Replies: 15
Views: 443

Re: 0.96.1 macOS Catalina - XNViewMP is leaving fullscreen-mode by itself

Strange that you can't reproduce it. I did another test ... I installed XNViewMP on my daughters MacBook Pro running Catalina to tryout if it depends on my computer. But I can reproduce the behavior on her computer as well. I didn't change any settings in XNView, I opened the app, switched from full...
by HAL325
Mon Jun 01, 2020 7:22 pm
Forum: Closed/Resolved
Topic: 0.96.1 macOS Catalina - XNViewMP is leaving fullscreen-mode by itself
Replies: 15
Views: 443

Re: 0.96.1 macOS Catalina - XNViewMP is leaving fullscreen-mode by itself

I'm on macOS Catalina - I mean the green button in the upper left corner of the window that switches the window to full screen. And yes, I can always reproduce the problem. I even created a new user, opened fresh XNview with no changes to the settings and can reproduce the problem - it's not dependi...
by HAL325
Wed May 20, 2020 3:36 pm
Forum: Closed/Resolved
Topic: Version 0.96.1 for macOS: Fullscreen-Mode doesn't work anymore
Replies: 7
Views: 704

Re: Version 0.96.1 for macOS: Fullscreen-Mode doesn't work anymore

Thanks for the good work - the problem is solved now.
by HAL325
Wed May 20, 2020 3:34 pm
Forum: Closed/Resolved
Topic: 0.96.1 macOS Catalina - XNViewMP is leaving fullscreen-mode by itself
Replies: 15
Views: 443

Re: 0.96.1 macOS Catalina - XNViewMP is leaving fullscreen-mode by itself

Hello Pierre, sorry for the late response. After playing a little bit around, I think I can reproduce the problem now. Case 1 (as described in your last post) 1. start XNView already in fullscreen mode (only when you quit the application in fullscreen mode before) 2. Open Image 3. Close Image, back ...
by HAL325
Fri May 01, 2020 9:19 am
Forum: Closed/Resolved
Topic: 0.96.1 macOS Catalina - XNViewMP is leaving fullscreen-mode by itself
Replies: 15
Views: 443

Re: 0.96.1 macOS Catalina - XNViewMP is leaving fullscreen-mode by itself

Sorry, haven't seen your question.

Yes, same behavior on 0.96
by HAL325
Tue Apr 28, 2020 3:19 pm
Forum: Closed/Resolved
Topic: 0.96.1 macOS Catalina - XNViewMP is leaving fullscreen-mode by itself
Replies: 15
Views: 443

0.96.1 macOS Catalina - XNViewMP is leaving fullscreen-mode by itself

Hello, XNViewMP behaves strangely on m machine. I normally begin with the browser in fullscreen-mode. The first image I open, opens correctly as viewer (in this car in fullscreenmode as the browser was used before). After double-clicking the image and leaving the viewer I'm back again in the browser...
by HAL325
Tue Apr 28, 2020 3:08 pm
Forum: Closed/Resolved
Topic: Version 0.96.1 for macOS: Fullscreen-Mode doesn't work anymore
Replies: 7
Views: 704

Re: Version 0.96.1 for macOS: Fullscreen-Mode doesn't work anymore

Hello, First post here. Thanks for your good software - I love it. Here's a screenshot of the problem - have a look at the upper mid part of the image. First image is loading properly, but second image and so on only show this little square space of the new image. EDIT: I'm also using macOS Catalina...