Search found 25 matches

by Jean_59
Wed Jul 10, 2019 3:10 pm
Forum: Classic - General Support
Topic: Not displaying WEBM, or MP4 properly on new Win10 installation
Replies: 26
Views: 1629

Re: Not displaying WEBM, or MP4 properly on new Win10 installation

Excellent ! The videos are now perfectly fluid, even when changing to the next or previous file durng play, even if other heavy applications are open. the viewer of xnviewMP has other small drawbacks as I mentioned, but I 'll post that in the MP forum. Thank you very much, it's an argument to move f...
by Jean_59
Tue Jul 09, 2019 5:24 pm
Forum: Classic - General Support
Topic: Not displaying WEBM, or MP4 properly on new Win10 installation
Replies: 26
Views: 1629

Re: Not displaying WEBM, or MP4 properly on new Win10 installation

Sorry,
I put it in the 'Load' section, bur nothing changed !
by Jean_59
Sat Jul 06, 2019 3:32 pm
Forum: Classic - General Support
Topic: Not displaying WEBM, or MP4 properly on new Win10 installation
Replies: 26
Views: 1629

Re: Not displaying WEBM, or MP4 properly on new Win10 installation

With these files and MP ver 0.93.1 /64b, there are no artefacts but playing is jerky, chopped.
is 'contact @ xnview.com' the right mail address ?
by Jean_59
Sat Jul 06, 2019 8:53 am
Forum: Classic - General Support
Topic: Not displaying WEBM, or MP4 properly on new Win10 installation
Replies: 26
Views: 1629

Re: Not displaying WEBM, or MP4 properly on new Win10 installation

The smaller files I have are 46 MB and 160 MB big: How can I send them ?
by Jean_59
Fri Jul 05, 2019 6:37 pm
Forum: Classic - General Support
Topic: Not displaying WEBM, or MP4 properly on new Win10 installation
Replies: 26
Views: 1629

Re: Not displaying WEBM, or MP4 properly on new Win10 installation

I'm referring to the post of "Xnview-user" in the forum "MP general support" : Playback of video files and slideshows with mixed content (photos and videos) Message par XnView-User » ven. sept. 07, 2018 8:21 pm With MP (browser mode), when you double-click on the thumbnail of a video file (even smal...
by Jean_59
Fri Jul 05, 2019 4:11 pm
Forum: Classic - General Support
Topic: Not displaying WEBM, or MP4 properly on new Win10 installation
Replies: 26
Views: 1629

Re: Not displaying WEBM, or MP4 properly on new Win10 installation

I'm referring to the post of "Xnview-user" in the forum "MP general support" : Playback of video files and slideshows with mixed content (photos and videos) Message par XnView-User » ven. sept. 07, 2018 8:21 pm With MP (browser mode), when you double-click on the thumbnail of a video file (even smal...
by Jean_59
Fri Jul 05, 2019 11:48 am
Forum: Classic - General Support
Topic: Not displaying WEBM, or MP4 properly on new Win10 installation
Replies: 26
Views: 1629

Re: Not displaying WEBM, or MP4 properly on new Win10 installation

1 - Yes and starting with no ini file doesn't solve the problem. 2 - The video viewer of MP is poor compared to classic: - no display of time total/elapsed or remaining; - cannot set the time interval to 0 in automatic slideshow - see the posts of 'Xnview-User'on this topic : ... jerky, choppy.. for...
by Jean_59
Thu Jul 04, 2019 4:13 pm
Forum: Classic - General Support
Topic: Not displaying WEBM, or MP4 properly on new Win10 installation
Replies: 26
Views: 1629

Re: Not displaying WEBM, or MP4 properly on new Win10 installation

- display driver was not changed: Geforce GTX960, pilote ver. 399.24 - simple click on thumbnail does nothing else than select; I use Enter to switch browser/viewer (no problem in viewer mode) This morning, I upgraded to windows 10 (famille) version mai2019: 1903, 18362.207 : the problem is still th...
by Jean_59
Wed Jul 03, 2019 7:48 am
Forum: Classic - General Support
Topic: Not displaying WEBM, or MP4 properly on new Win10 installation
Replies: 26
Views: 1629

Re: Not displaying WEBM, or MP4 properly on new Win10 installation

I have a trouble of the same kind: It started a few weeks ago: no changes were made to settings or codecs, but video files (mp4, mpg, mpeg, avi, mov) do not play when I double click on them in browser mode (preview or full screen). Display is black, but I can hear the sound. Even more strange, If I ...
by Jean_59
Mon Oct 29, 2018 12:40 pm
Forum: MP - Suggestions
Topic: Playback of video files and slideshows with mixed content (photos and videos)
Replies: 3
Views: 721

Re: Playback of video files and slideshows with mixed content (photos and videos)

Xnview classic and MP do can play .mp4 files, provided the corresponding codecs are installed (don't know for .mts), but I agree with Xnview user, XnviewMP is not suitable for mixed slideshows; the wiewer of XnviewMP is poor compared to 'classic': jerky, choppy.. for at least 4 seconds in full scree...
by Jean_59
Tue Nov 08, 2016 4:55 pm
Forum: Classic - General [Français]
Topic: IPTC
Replies: 12
Views: 4086

Re: IPTC

Merci, je n'avais pas vu qu'il y avait une version 2.39.
Tout va bien, merci beaucoup !
by Jean_59
Tue Nov 08, 2016 4:08 pm
Forum: Classic - General [Français]
Topic: IPTC
Replies: 12
Views: 4086

Re: IPTC

Bonjour, J'ai un autre problème avec les infos IPTC : sous les vignettes, IPTC légende ne s'affiche plus. Mon fichier ini n'a pas changé et j'ai vérifié: (paramètres/parcourir/miniatures/libellés miniatures/ -> IPTC: Légende.. ) C'est assez récent, mais je ne sais pas si c'est seulement depuis la ve...
by Jean_59
Mon Jun 16, 2014 9:41 am
Forum: New
Topic: MP0.68:problem with video files
Replies: 8
Views: 778

Re: MP0.68:problem with video files

Je n'arrive pas à ajouter ce fichier:
C:\Users\Jean\AppData\Roaming\XnViewMP\xnview.ini

message "l'extension ini n'est pas autorisée"
pas mieux en le renommant
??
by Jean_59
Fri Jun 13, 2014 2:30 pm
Forum: New
Topic: MP0.68:problem with video files
Replies: 8
Views: 778

Re: MP0.68:problem with video files

Yes, dble click = browser <-> fullscreen / View <-> fullscreen
Enter = browser <-> view
(same settings in MP 0.64 and 2.22fr : OK)
by Jean_59
Wed Jun 04, 2014 2:27 pm
Forum: New
Topic: MP0.68:problem with video files
Replies: 8
Views: 778

Re: MP0.68:problem with video files

Yes, it looks like: I tried .wmv, avi, mpg files. Even with .mov files which are not played by Xnview MP, if you double click on a .mov (screen stays grey) and come back by another double click, MP0.68 is closed.