Search found 5 matches

by lopoz
Wed Aug 31, 2005 1:03 pm
Forum: Classic - Bug Reports
Topic: GUI bug in XnView 1.80.1
Replies: 7
Views: 2133

Do you think it could be a driver problem, seen as the Windows Display Settings are causing the problem?
by lopoz
Wed Aug 31, 2005 12:46 pm
Forum: Classic - Bug Reports
Topic: GUI bug in XnView 1.80.1
Replies: 7
Views: 2133

I've found out what the problem is!

When I disable the Transition effect for menus and tooltips, the problem occurs!

Image

Also, setting it to 'Fade effect' instead of 'Scroll effect' also introduces the weird checkboxes
by lopoz
Wed Aug 31, 2005 12:41 pm
Forum: Classic - Bug Reports
Topic: GUI bug in XnView 1.80.1
Replies: 7
Views: 2133

I don't know..

These are my specs:

Sony Vaio VGN-A117S
Intel Pentium Centrino 1.7 GHz (Dothan Core)
Intel 855PM board
ATi Mobility Radeon 9700
1 Gig RAM
80 Gig HD

Anything important missing?
Any settings you want to know or that I can change to see if it makes a difference?
by lopoz
Wed Aug 31, 2005 12:10 pm
Forum: Classic - Bug Reports
Topic: GUI bug in XnView 1.80.1
Replies: 7
Views: 2133

yes, only the checkboxes are weird like this.. Also, if I pass over them they change to formes similar to the ones in the screenshot. I'll see if I can make some more screens, so you can see what I mean [edit] To make matters even stranger: When I open a next 'level' in the menu, the checkboxes in t...
by lopoz
Wed Aug 31, 2005 11:13 am
Forum: Classic - Bug Reports
Topic: GUI bug in XnView 1.80.1
Replies: 7
Views: 2133

GUI bug in XnView 1.80.1

Fresh install of Windows & XnView (using XP style menu's) This is what the problem is: http://img358.imageshack.us/img358/6643/xnview2cb.jpg Using: -Windows XP SP2 -ATi Radeon Mobility 9700 -Omega Radeon Drivers (Catalyst 5.7) I'm only experiencing this on this notebook. I've installed it on a diffe...