Search found 4288 matches

by Clo
Sun Apr 04, 2010 1:43 pm
Forum: MP - Resolved Bugs & Requests
Topic: MP 0.26.1w: Selection invisible if no thumb labels/filenames
Replies: 22
Views: 2742

Re: MP 0.26.1w: Selection invisible if no thumb labels/filenames

:arrow: JohnFredC :) Hello John ! • This could be a solution, but it makes the image less meaningful and hard to spot… We could also imagine, for instance : 1. Make the selected thumb nail¦s blinking (F=1Hz…), 2. Draw an animated frame around (marching ants), having of course a colour reverse of the...
by Clo
Sun Apr 04, 2010 10:28 am
Forum: MP - Resolved Bugs & Requests
Topic: MP 0.26.1w: Selection invisible if no thumb labels/filenames
Replies: 22
Views: 2742

Re: MP 0.26.1w: Selection invisible if no thumb labels/filenames

:arrow: marsh :) Hello B. ! • There is worse : I tried to disable the drop shadow, then there is not any selection mark, not even the blue frame ! :| :bug: - The cell is highlighted when the mouse hovers it, but that doesn't remain, it vanishes as soon as you move the cursor over another cell (even ...
by Clo
Sat Apr 03, 2010 5:22 pm
Forum: MP - Resolved Bugs & Requests
Topic: MP 0.26.1w: Selection invisible if no thumb labels/filenames
Replies: 22
Views: 2742

Re: MP 0.26.1w: Selection invisible if no thumb labels/filenames

:arrow: JohnFredC :) Hello John ! • Here, I get a selection mark, but as a narrow frame set INSIDE the thumbnail(s) just around the pattern, and not outside further in the cell as expected. - Moreover, there's no “selection colour” background like in 1.9x, only that poor frame… :( :mrgreen: KR Claud...
by Clo
Thu Apr 01, 2010 7:30 pm
Forum: MP - Resolved Bugs & Requests
Topic: MP 0.26.1 Win: Some small issues with 'Icon Snapshot'
Replies: 13
Views: 2369

Re: MP 0.26.1 Win: Some small issues with 'Icon Snapshot'

:arrow: budz45 :) Hello ! 1) The icon snapshot 'size pix' text for '16' , '24' and '32' are displaying '48' next to it. … • I can confirm the bug ! :bugconfirmed: 2) No transparency display on tab preview of supported icon, please fix: … • Here (with a 32 BPP screen definition), the transparency is ...
by Clo
Wed Mar 31, 2010 5:18 pm
Forum: Classic - Suggestions
Topic: Ability to display multipage icons as "Snapshot"
Replies: 26
Views: 11078

Re: Ability to display multipage icons as "Snapshot"

:arrow: budz45

:) Hello !

• The lacuna is filled in, that works in View mode now with 0.26.1 from a TC button ! :D

:mrgreen: KR
Claude
Clo
by Clo
Wed Mar 31, 2010 5:18 am
Forum: New
Topic: MP 0.26 Win : Crash at start up !
Replies: 4
Views: 576

Re: MP 0.26 Win : Crash at start up !

:arrow: marsh

:) Hello B. !

• There was not any "Last used folder" since I started with no INI at all, my usual one being renamed like I said above…
- Well, Pierre has uploaded a fixed version with which I don't get the crash anymore (with my usual INI) … :wink:

:mrgreen: KR
Claude
Clo
by Clo
Wed Mar 31, 2010 4:55 am
Forum: New
Topic: MP 0.26 Win : Crash at start up !
Replies: 4
Views: 576

Re: MP 0.26 Win : Crash at start up !

:arrow: Pierre :) Hello ! • XP-Pro SP2 (Fr) here, 1 GiB of RAM and 2.4 GHz Intel CPU… • No crash if I rename the INI, but it doesn't help : MP starts with its own folder in the Browser, and it's a snail ! - Scrolling the tree works only by clicking the scroll-bar button (2 seconds to move by click),...
by Clo
Tue Mar 30, 2010 8:47 pm
Forum: MP - Resolved Bugs & Requests
Topic: “Recent files” menu items don't work
Replies: 5
Views: 1367

Re: “Recent files” menu items don't work

:arrow: Pierre

:) Hello !

• The issue is fixed both in the View and Browser menus ! Tx !

:mrgreen: KR
Claude
Clo
by Clo
Tue Mar 30, 2010 8:38 pm
Forum: New
Topic: MP 0.26 Win : Crash at start up !
Replies: 4
Views: 576

MP 0.26 Win : Crash at start up !

:arrow: Pierre :) Hello ! • I just updated MP from the ZIP archive,and get a crash as soon as I start it (without any file or folder from the Desktop icon): AppName: xnview.exe AppVer: 0.0.0.0 ModName: xnview.exe ModVer: 0.0.0.0 Offset: 001a94f5 • That didn't occur with the previous 0.25 in the same...
by Clo
Thu Mar 25, 2010 4:50 pm
Forum: Classic - Bug Reports
Topic: jpeg lossless rotation not 90°
Replies: 12
Views: 1785

Re: jpeg lossless rotation not 90°

:arrow: Pierre :) Hello ! • It seems that's random, for instance it occured here while the PC ran for a long time (let's say : 2…3 days). - At this moment after a shut down and reboot, I can't reproduce either using the same file ! - I could reproduce from the 90°-R button of the JPEG box (that's op...
by Clo
Wed Mar 24, 2010 4:07 pm
Forum: Classic - Bug Reports
Topic: jpeg lossless rotation not 90°
Replies: 12
Views: 1785

Re: jpeg lossless rotation not 90°

:arrow: Pierre

:) Hello !

:bugconfirmed: I can confirm, asking for rotation 90° —> Right results in a 180° mirrored image :(

:mrgreen: KR
Claude
Clo
by Clo
Sun Mar 21, 2010 4:03 pm
Forum: Classic - General Support
Topic: Format usage
Replies: 2
Views: 332

Re: Format usage

:arrow: Kevin_T

:) Hello ! Welcome aboard !
…Could I have done something wrong?
• Yes, you didn't use the Search here prior ! :P
- For *.CDR, only the embedded thumb nail can be displayed.

:mrgreen: Kind regards,
Claude
Clo
by Clo
Sat Mar 20, 2010 6:58 pm
Forum: MP - Suggestions
Topic: Request: Show Viewer on startup (as an option)
Replies: 10
Views: 1737

Re: Request: Show Viewer on startup (as an option)

:arrow: Pierre :) Hello ! Perhaps simply on option to start or not the brower for an empty window? • Yes, of course, but I think that such an option like budz45 shows it above is clear, well-located and unambiguous… - With the current option I'm using, I get even so the browser , that I don't wish… ...
by Clo
Fri Mar 19, 2010 7:16 pm
Forum: MP - Suggestions
Topic: Request: Show Viewer on startup (as an option)
Replies: 10
Views: 1737

Re: Request: Show Viewer on startup (as an option)

:arrow: budz45

:) Hello !

I support ! Currently, I use "Specified" keeping the field blank (like in XnView 1.9…

:mrgreen: KR
Claude
Clo
by Clo
Thu Mar 18, 2010 9:46 pm
Forum: MP - Resolved Bugs & Requests
Topic: “Recent files” menu items don't work
Replies: 5
Views: 1367

Re: “Recent files” menu items don't work

:arrow: oops66

:) Hello !

• My first report was about testing in View mode; I tested now in the Browser too : Same mess, no item works ! :(

:mrgreen: KR
Claude
Clo