Search found 407 matches

by Lesmo16
Mon May 30, 2005 6:54 am
Forum: Testing - Closed/Solved
Topic: [Fixed in RC6] "EXIF: Flash mode"
Replies: 18
Views: 2015

Oops - sorry! :?
by Lesmo16
Mon May 30, 2005 6:50 am
Forum: Testing - Closed/Solved
Topic: [Fixed in RC6] "EXIF: Flash mode"
Replies: 18
Views: 2015

[Fixed in RC6] "EXIF: Flash mode"

I like to request the additional thumbnail label EXIF: Flash mode

With this label it should be easier to compare two pictures of the same object - one taken with, the other without flash.
by Lesmo16
Sun May 29, 2005 11:28 am
Forum: Testing - Closed/Solved
Topic: RC3: Icon for embedded thumbnail
Replies: 33
Views: 3697

From what I can see, the info symbol is only shown if "Use embedded thumbnail" is selected. For some reason I thought the info symbol would be a general indicator if there is an embedded thumbnail or not. Is the way the info symbol works, now, o.k. for other people? I think it works fine now. The s...
by Lesmo16
Sun May 29, 2005 11:23 am
Forum: Testing - Closed/Solved
Topic: RC3: Icon for embedded thumbnail
Replies: 33
Views: 3697

I vote for 9 or "old 2". Try to check #7 in 1280x1024 "LCD" resolution... Yeah, Dreamer is absolutely right! IMO "old 2" is best , because it's without that inner frame and the thumbnail isn't sqare. With LCD and 1280x1024 or even 1400x1050 (my notebook) the actual icon looks almost the same as one...
by Lesmo16
Fri May 27, 2005 8:09 am
Forum: Testing - Closed/Solved
Topic: "View as" & filmstrip layout
Replies: 17
Views: 2038

Oops - it's not completely fixed! :shock: :bug: It's back when you activate "Use XP style menus"! "View as" doen't return to Filmstrip layout when go back to thumbnail view?? @ xnview : IF - "Use XP style menus" is activated and I cycle through "View as" to go back to thumbnail view THEN - it doesn...
by Lesmo16
Thu May 26, 2005 8:28 pm
Forum: Testing - Closed/Solved
Topic: "View as" & filmstrip layout
Replies: 17
Views: 2038

Oops - it's not completely fixed! :shock:

:bug: It's back when you activate "Use XP style menus"!
by Lesmo16
Thu May 26, 2005 6:33 pm
Forum: Testing - Closed/Solved
Topic: [Fixed in RC3] Display of small autorotation icons
Replies: 4
Views: 809

Fixed - thanks!
by Lesmo16
Thu May 26, 2005 6:31 pm
Forum: Testing - Closed/Solved
Topic: "View as" & filmstrip layout
Replies: 17
Views: 2038

Fixed - very good! :wink:

FYI: INI has to be deleted before!
by Lesmo16
Thu May 26, 2005 4:35 pm
Forum: Testing - Closed/Solved
Topic: RC4: Lite fullscreen - slight delay between pics
Replies: 29
Views: 2741

Hacker wrote:Please add this feature. This would make lite fullscreen as usable as normal fullscreen for viewing images and at the same time speed up Preview in Browser, which mainly affects the new Filmstrip mode (layout 6).
Support!
by Lesmo16
Thu May 26, 2005 3:25 pm
Forum: Testing - Closed/Solved
Topic: [Solved in RC3] Still weird bitmaps on 6th layout entry
Replies: 6
Views: 1022

Solved since RC3 - Thanks! :D
by Lesmo16
Thu May 26, 2005 3:21 pm
Forum: Testing - Closed/Solved
Topic: [SOLVED in RC3!] Thumbnail details in filmstrip layout
Replies: 4
Views: 779

Solved since RC3 - Thanks! :D
by Lesmo16
Thu May 26, 2005 4:58 am
Forum: Testing - Closed/Solved
Topic: No skins on Windows 98SE?
Replies: 7
Views: 954

@ mhguda : That are 2 items IMO, so I modified the quote. :wink: I don't get any skin options other than the default. Running on windows 98 se. Is this normal? No, it's not normal! Unfortunately I can't help exactly, because of other OS. - There were problems with RC1 because of missing xnview.exe.m...
by Lesmo16
Thu May 26, 2005 4:37 am
Forum: Testing - Closed/Solved
Topic: RC3: Icon for embedded thumbnail
Replies: 33
Views: 3697

Sample 5 is my favourite ...
... because the small thumbnail is not squared (digicam pics are also not squared).
by Lesmo16
Wed May 25, 2005 8:36 pm
Forum: Classic - Bug Reports
Topic: RC2: Windows will not fit 800x600 resolution
Replies: 21
Views: 9447

How about adding a "on-top" to the dialogs? on that way you don't need to enable nothing. That would fix the problem but cause many new problems. Typically only special windows like the Windows Taskmanager should use "on top", not dialogs of "normal" applications. FYI: With WindowPinner you can add...
by Lesmo16
Wed May 25, 2005 8:27 pm
Forum: Testing - Closed/Solved
Topic: [Solved in RC3] Still weird bitmaps on 6th layout entry
Replies: 6
Views: 1022

FYI: This isn't fixed in RC2!

Perhaps the reason for this, is the same as in this thread (uncontrolled leaving of the filmstrip layout, and switching to layout 4).