0.20: Search issues

Reported bugs that have been closed and/or resolved

Moderators: XnTriq, xnview, Dreamer

Post Reply
User avatar
Dreamer
XnThusiast
Posts: 4605
Joined: Sun Jul 25, 2004 9:08 pm
Location: Slovakia

0.20: Search issues

Post by Dreamer » Tue Sep 29, 2009 4:48 pm

When I type a word and press Enter to search, "Add" button menu is shown instead.

Search button is missing, Apply button doesn't work either.

Search doesn't work at all here, or it's not finished yet. :?

XnViewMP Version 0.20 (Sep 25 2009), Windows Vista 32 bit SP2.
Dreamer

User avatar
xnview
Author of XnView
Posts: 31887
Joined: Mon Oct 13, 2003 7:31 am
Location: France
Contact:

Re: MP 0.20 Win - Search issues

Post by xnview » Fri Oct 02, 2009 8:24 am

Dreamer wrote: Apply button doesn't work either.
Search doesn't work at all here, or it's not finished yet. :?
Which test do you have made. For me search works
Pierre.

User avatar
oops66
XnThusiast
Posts: 1999
Joined: Tue Jul 17, 2007 1:17 am
Location: France

Re: MP 0.20 Win - Search issues

Post by oops66 » Fri Oct 02, 2009 8:29 am

xnview wrote:...Which test do you have made. For me search works
FI: Here, with MP Linux v0.20, Search does'nt work if the XnView data base is used, see here:
http://newsgroup.xnview.com/viewtopic.php?f=62&t=18433
...Search button is missing...
If you only use Filename, Right the search button is missing.
XnViewMP 0.82 Linux X64 - Ubuntu 16.04 LTS - X64

User avatar
Dreamer
XnThusiast
Posts: 4605
Joined: Sun Jul 25, 2004 9:08 pm
Location: Slovakia

Re: MP 0.20 Win - Search issues

Post by Dreamer » Fri Oct 02, 2009 4:03 pm

xnview wrote:
Dreamer wrote: Apply button doesn't work either.
Search doesn't work at all here, or it's not finished yet. :?
Which test do you have made. For me search works
To reproduce:

- press ctrl+f
- type a word in the "Filename" field
- press Enter
= "Add" button menu is shown (focus should be on "Apply" button instead of "Add") :bug:

- click the "Apply" * button
= "Searching" dialog is opened, but nothing is found **
= the text of that dialog is still the same - "Searching", it's not clear when (and if) it's done (if nothing is found) :bug: :?:
= "View" button is active even if nothing is found :bug: :?:
= "View" button function is the same as "Browse" in XnView Windows, so it should be the same here - "View" should be changed to "Browse"

* it should be "Search" IMHO
** OK, I got it - wildcards are not supported (yet)
Last edited by Dreamer on Mon Oct 05, 2009 11:45 pm, edited 1 time in total.
Reason: typo
Dreamer

User avatar
xnview
Author of XnView
Posts: 31887
Joined: Mon Oct 13, 2003 7:31 am
Location: France
Contact:

Re: MP 0.20 Win - Search issues

Post by xnview » Mon Oct 05, 2009 7:35 am

Dreamer wrote: ** OK, I got it - wildcards are not supported (yet)
Do you use DB? What do you have entered in filename field?
Pierre.

User avatar
Dreamer
XnThusiast
Posts: 4605
Joined: Sun Jul 25, 2004 9:08 pm
Location: Slovakia

Re: MP 0.20 Win - Search issues

Post by Dreamer » Mon Oct 05, 2009 11:43 pm

xnview wrote:Do you use DB? What do you have entered in filename field?
I use DB with ex/in-clude options. As I said, the wildcards option is missing, so "word" is not working, "*word*" works good.

Anyway, the other issues are still actual.
Dreamer

User avatar
oops66
XnThusiast
Posts: 1999
Joined: Tue Jul 17, 2007 1:17 am
Location: France

Re: MP 0.20 Win - Search issues

Post by oops66 » Wed Oct 07, 2009 11:13 am

Resolved with MP linux v0.21-Thank you Pierre.
XnViewMP 0.82 Linux X64 - Ubuntu 16.04 LTS - X64

User avatar
Dreamer
XnThusiast
Posts: 4605
Joined: Sun Jul 25, 2004 9:08 pm
Location: Slovakia

Re: MP 0.20 Win - Search issues

Post by Dreamer » Thu Oct 08, 2009 11:39 pm

Fixed - except:

- press ctrl+f
- type a word in the "Filename" field
- press Enter
= "Add" button menu is shown (focus should be on "Apply" button instead of "Add") :bugfixed:

- click the "Apply" * button
= "Searching" dialog is opened, but nothing is found :bugfixed:
= the text of that dialog is still the same - "Searching", it's not clear when (and if) it's done (if nothing is found) :bug: :?:
= "View" button is active even if nothing is found :bug: :?:
= "View" button function is the same as "Browse" in XnView Windows, so it should be the same here - "View" should be changed to "Browse"
Dreamer

User avatar
helmut
Posts: 8174
Joined: Sun Oct 12, 2003 6:47 pm
Location: Frankfurt, Germany

Re: MP 0.20 Win - Search issues

Post by helmut » Wed Feb 22, 2017 2:09 pm

In v0.84 all the above is fixed except:
Dreamer wrote:...
= "View" button is active even if nothing is found :bug: :?:
= "View" button function is the same as "Browse" in XnView Windows, so it should be the same here - "View" should be changed to "Browse"
:arrow: Reproduced

User avatar
xnview
Author of XnView
Posts: 31887
Joined: Mon Oct 13, 2003 7:31 am
Location: France
Contact:

Re: MP 0.20 Win - Search issues

Post by xnview » Thu Mar 16, 2017 8:58 am

This problem is supposed to be fixed in XnView MP 0.85 beta 1. Please check and confirm the bug fix here.
Pierre.

User avatar
Dreamer
XnThusiast
Posts: 4605
Joined: Sun Jul 25, 2004 9:08 pm
Location: Slovakia

Re: MP 0.20 Win - Search issues

Post by Dreamer » Sun Mar 19, 2017 4:07 pm

Fixed in 0.85b1, thanks, Pierre.
Dreamer

Post Reply