All versions Win: crash with SVG image

Reported bugs that have been closed and/or resolved

Moderators: XnTriq, xnview, Dreamer

Post Reply
xeniun
Posts: 8
Joined: Tue Jan 27, 2009 11:02 pm
Location: Italy

All versions Win: crash with SVG image

Post by xeniun » Fri Nov 05, 2010 11:07 pm

When you try to open a folder with SVG images (any SVG image) XnView MP crash itself.
It's happen with all version with clean database and preferences.

Here is an Italian feedback from Windows error report.
Firma problema:
Nome evento problema: APPCRASH
Nome applicazione: xnview.exe
Versione applicazione: 0.0.0.0
Timestamp applicazione: 4cc05ce5
Nome modulo con errori: xnview.exe
Versione modulo con errori: 0.0.0.0
Timestamp modulo con errori: 4cc05ce5
Codice eccezione: c0000005
Offset eccezione: 001f6ed7
Versione SO: 6.0.6002.2.2.0.768.3
ID impostazioni locali: 1040
Informazioni aggiuntive 1: fd00
Ulteriori informazioni 2: ea6f5fe8924aaa756324d57f87834160
Ulteriori informazioni 3: fd00
Ulteriori informazioni 4: ea6f5fe8924aaa756324d57f87834160
Follows my personal translation in English to try to help you.
Problem signature:
Problem event name: APPCRASH
Application name: xnview.exe
Application version: 0.0.0.0
Application timestamp: 4cc05ce5
Fault module name: xnview.exe
Fault module version: 0.0.0.0
Fault module timestamp: 4cc05ce5
Exception code: c0000005
Exception offset: 001f6ed7
OS version: 6.0.6002.2.2.0.768.3
Locale ID: 1040
Additional information 1: fd00
Additional information 2: ea6f5fe8924aaa756324d57f87834160
Additional information 3: fd00
Additional information 4: ea6f5fe8924aaa756324d57f87834160

User avatar
xnview
Author of XnView
Posts: 31733
Joined: Mon Oct 13, 2003 7:31 am
Location: France
Contact:

Re: All versions Win: crash with SVG image

Post by xnview » Thu Nov 11, 2010 1:00 pm

Could you send me a SVG, i can't reproduce...
Pierre.

xeniun
Posts: 8
Joined: Tue Jan 27, 2009 11:02 pm
Location: Italy

Re: All versions Win: crash with SVG image

Post by xeniun » Mon Dec 27, 2010 12:54 am

Sorry! I didn't read you.
Errors apparently were not in open specific image format.
I've tried all your versions from the first...
Evidently the problem was in some corrupted file in my User ApplicationData folder.
When I have deleted this folder before open the last version of XnViewMP, nothing went wrong.

Excuse me for this obstruction in debug process.

Bye.

Post Reply