batch convert doesn't keep "levels" action parameters

Reported bugs that have been closed and/or resolved

Moderators: XnTriq, xnview, Dreamer

Post Reply
flipbird
Posts: 1
Joined: Thu May 14, 2020 12:38 pm

batch convert doesn't keep "levels" action parameters

Post by flipbird »

batch convert doesn't keep "levels" action parameters
XnView MP Linux Version 0.96.2 64bits (May 6 2020)
kubuntu 18.04 - 64
--
thank you so much xnviwer team!
User avatar
xnview
Author of XnView
Posts: 34644
Joined: Mon Oct 13, 2003 7:31 am
Location: France
Contact:

Re: batch convert doesn't keep "levels" action parameters

Post by xnview »

See issue for current status and some details.
Pierre.
User avatar
xnview
Author of XnView
Posts: 34644
Joined: Mon Oct 13, 2003 7:31 am
Location: France
Contact:

Re: batch convert doesn't keep "levels" action parameters

Post by xnview »

This problem is supposed to be fixed in XnView MP 0.96.3. Please check and confirm the bug fix here.
Pierre.
rogerp
Posts: 1
Joined: Tue Sep 29, 2020 2:54 pm

Re: batch convert doesn't keep "levels" action parameters

Post by rogerp »

I think this is related...I'm noticing that my Levels settings are not saved. I see this after I save a script vbs file. Later when I reload that script in the UI the Levels show as default, losing my changes. I'm using version 1.85.1.
User avatar
xnview
Author of XnView
Posts: 34644
Joined: Mon Oct 13, 2003 7:31 am
Location: France
Contact:

Re: batch convert doesn't keep "levels" action parameters

Post by xnview »

rogerp wrote: Tue Sep 29, 2020 2:58 pm I think this is related...I'm noticing that my Levels settings are not saved. I see this after I save a script vbs file. Later when I reload that script in the UI the Levels show as default, losing my changes. I'm using version 1.85.1.
do you reproduce with 0.97.0?
Pierre.
Usil
Posts: 17
Joined: Sun Sep 15, 2019 12:34 pm

Re: batch convert doesn't keep "levels" action parameters

Post by Usil »

I have just updated to the latest XNView & XNConvert and can confirm that the levels settings are not being saved when I load a preset.

XnView MP 0.98.0
XnConvert 1.90
Post Reply