0.90: Slideshow order is not being restored on opening an .sld

Older bugs which are supposed to be fixed in 0.84. *** Please try to reproduce your bug and confirm the bug fix. ***

Moderator: Dreamer

Post Reply
Steinbam
Posts: 1
Joined: Fri Apr 20, 2018 8:25 pm

0.90: Slideshow order is not being restored on opening an .sld

Post by Steinbam » Fri Apr 20, 2018 8:42 pm

XnView: MP 0.90 - 64 bit
OS: Windows - 64bit

Opening an .sld file that contains a slideshow with a specific order of the images does not restore that order.

Effect: Images of the slideshow appear in wrong order.

To reproduce:
1. Start a new slideshow
2. Add a couple of images
3. Create an individual order by rearranging the images
4. Save the slideshow to a file
5. Close the dialog
6. Go back to the slidshow-dialog and open the file

Actual behaviour (bug): The images are arranged in alphabetical order
Expected behaviour: The individual order should be restored

Hint: The content of the sld-File is correct, which means that the individual order is saved to the file just as expected. The problem seems to be at the opening process...

User avatar
xnview
Author of XnView
Posts: 30024
Joined: Mon Oct 13, 2003 7:31 am
Location: France
Contact:

Re: 0.90: Slideshow order is not being restored on opening an .sld

Post by xnview » Sun Apr 22, 2018 9:01 am

:bugconfirmed: Thanks to your detailed description I can reproduce the problem.
Pierre.

User avatar
xnview
Author of XnView
Posts: 30024
Joined: Mon Oct 13, 2003 7:31 am
Location: France
Contact:

Re: 0.90: Slideshow order is not being restored on opening an .sld

Post by xnview » Thu Jun 07, 2018 9:41 am

This problem is supposed to be fixed in XnView MP 0.91. Please check and confirm the bug fix here.
Pierre.

Post Reply