color problem

Questions, suggestions, and answers for XnView on all Un*x platforms (Linux, HP-UX, AIX, ...)

Moderators: XnTriq, xnview

Post Reply
ders

color problem

Post by ders » Fri Nov 24, 2006 11:21 pm

Hello,

I used XnView correctly with windows.
But I just installed XnView 1.70 on suse 10 and I've a problem with color: all images are displayed as I used a strong colored filter to take photos.


Have anyone already observed this?

User avatar
Olivier_G
XnThusiast
Posts: 1423
Joined: Thu Dec 23, 2004 7:17 pm
Location: Paris, France
Contact:

Re: color problem

Post by Olivier_G » Sat Nov 25, 2006 12:10 am

ders wrote:XnView 1.70 on suse 10
<Moderator's note: This topic has been moved to the Un*x forum>

User avatar
Schattenreiter
Posts: 43
Joined: Mon Sep 19, 2005 5:46 pm
Location: Berlin, Germany
Contact:

Re: color problem

Post by Schattenreiter » Sat Nov 25, 2006 11:12 am

ders wrote:Hello,

I used XnView correctly with windows.
But I just installed XnView 1.70 on suse 10 and I've a problem with color: all images are displayed as I used a strong colored filter to take photos.


Have anyone already observed this?
Not here.... but I only got Ubuntu 6.10 running on this old crappy AthlonXP2200 in the far away corner of me room, though... ;)

What's your grafic-card?
What kind of drivers do you use under Suse 10 with that card?
Any other tools, drivers you use that didn't came with your original Suse distribution?
HackIntosh
Mountain Lion 10.8.2G530GA-Z77M-D3HSapphire 5770Soundblaster Audigy Platinum16GB-1333-DDR3Atheros AR9280

Post Reply