Problem with .MOV files

Ask for help and post your question on how to use XnView Classic.

Moderators: XnTriq, xnview

Post Reply
paek
Posts: 2
Joined: Thu Dec 09, 2004 9:25 am
Location: germany

Problem with .MOV files

Post by paek »

hello,

my pc has windows 2000 prof. xnview 1.7.4 and quicktime 6.5.

if i play mov-datas in xnview, i get the following error:
*xnview.wxe has generated errors and will be closed by windows.
you will need to restart the programm.
An error log is being created.*
User avatar
xnview
Author of XnView
Posts: 33852
Joined: Mon Oct 13, 2003 7:31 am
Location: France
Contact:

Re: Problem with .MOV files

Post by xnview »

paek wrote:if i play mov-datas in xnview, i get the following error:
*xnview.wxe has generated errors and will be closed by windows.
you will need to restart the programm.
An error log is being created.*
Is it possible to have a sample, please?
Pierre.
paek
Posts: 2
Joined: Thu Dec 09, 2004 9:25 am
Location: germany

Hi Pierre !!

Post by paek »

i try to send you a sample..

thanks a lot.

see u later
panzerfaust

Quicktime MOV failures

Post by panzerfaust »

Having same sort of problems
WXP SP2
XnV 1.80.3

Attempting to play QT MOV files either:

1) causes runtime error and program crash (the "Do I Want to Send Err Rpt to MS" box)

2) Will play a few second of video - when the video image freezes (but the control shows progression).
If then Pause & restart, shows a single still frame - but from further in the clip. Pausing/unpausing eventually results in #1

Yes. These clips play fine in QT and, I must add, in IrfanView.
User avatar
xnview
Author of XnView
Posts: 33852
Joined: Mon Oct 13, 2003 7:31 am
Location: France
Contact:

Re: Quicktime MOV failures

Post by xnview »

panzerfaust wrote:Having same sort of problems
WXP SP2
XnV 1.80.3

Attempting to play QT MOV files either:

1) causes runtime error and program crash (the "Do I Want to Send Err Rpt to MS" box)

2) Will play a few second of video - when the video image freezes (but the control shows progression).
If then Pause & restart, shows a single still frame - but from further in the clip. Pausing/unpausing eventually results in #1

Yes. These clips play fine in QT and, I must add, in IrfanView.
Which system do you have? Could you send me a sample?
Pierre.
Dreamer
XnThusiast
Posts: 4605
Joined: Sun Jul 25, 2004 9:08 pm
Location: Slovakia

Re: Quicktime MOV failures

Post by Dreamer »

xnview wrote:
panzerfaust wrote:Having same sort of problems
WXP SP2
XnV 1.80.3

Attempting to play QT MOV files either:

1) causes runtime error and program crash (the "Do I Want to Send Err Rpt to MS" box)

2) Will play a few second of video - when the video image freezes (but the control shows progression).
If then Pause & restart, shows a single still frame - but from further in the clip. Pausing/unpausing eventually results in #1

Yes. These clips play fine in QT and, I must add, in IrfanView.
Which system do you have? Could you send me a sample?
See above :wink:

I dont have problems with mov files, but I found another ugly bug - I'll start a new topic...
Dreamer
Post Reply