Bug: Copy image to clipboard doesn't work anymore ...

Bugs found in XnView Classic. Please report only one bug per topic!

Moderators: XnTriq, xnview

User avatar
xnview
Author of XnView
Posts: 31738
Joined: Mon Oct 13, 2003 7:31 am
Location: France
Contact:

Re: Bug: Copy image to clipboard doesn't work anymore ...

Post by xnview » Wed Jul 23, 2014 8:31 am

XnTriq wrote:Freeware for analyzing clipboard content:
Thanks :) the problem is that there is no standard way to copy in clipboard a 32bits pictures
Pierre.

User avatar
XnTriq
Moderator & Librarian
Posts: 5447
Joined: Sun Sep 25, 2005 3:00 am
Location: Ref Desk

Re: Bug: Copy image to clipboard doesn't work anymore ...

Post by XnTriq » Wed Jul 23, 2014 4:00 pm

xnview wrote:
XnTriq wrote:Freeware for analyzing clipboard content:
Thanks :) the problem is that there is no standard way to copy in clipboard a 32bits pictures
Yes, Pierre, I know. I should've mentioned that I posted these tools for users who'd like to help out and do tests.
It seems that you've already found a solution, so I'm looking forward to the next release. 8)

User avatar
XnTriq
Moderator & Librarian
Posts: 5447
Joined: Sun Sep 25, 2005 3:00 am
Location: Ref Desk

Re: Bug: Copy image to clipboard doesn't work anymore ...

Post by XnTriq » Wed Nov 05, 2014 10:15 pm

xnview ([url=http://newsgroup.xnview.com/viewtopic.php?p=121010#p121010]Bug: Copy image to clipboard doesn't work anymore ...[/url]) wrote:ok, so it seems that photoshop doesn't like premultiplied component :( i'll add an option to use the old method...
xnview ([url=http://newsgroup.xnview.com/viewtopic.php?p=122200#p122200]XnView 2.24[/url]) wrote:2.23/24 Changelog

Added:
* clipboard old method - http://newsgroup.xnview.com/viewtopic.php?f=36&t=30390
Add in [Start] section, ClipboardNewMethod=0
Is the following information correct, Pierre?
XnView Wiki (UI-less Settings » [url=http://www.xnview.com/wiki/index.php/UI-less_Settings#Start]Start[/url]) wrote:
  • ClipboardNewMethod

Post Reply