2.36: Info-symbol 'Categories' of thumbnail not updated

Bugs found in XnView Classic. Please report only one bug per topic!

Moderators: XnTriq, xnview

Post Reply
User avatar
helmut
Posts: 8138
Joined: Sun Oct 12, 2003 6:47 pm
Location: Frankfurt, Germany

2.36: Info-symbol 'Categories' of thumbnail not updated

Post by helmut » Fri Sep 23, 2016 3:35 pm

In Browser mode when assigning categories to an image the info symbol 'Categories' of the appropriate thumbnail is not shown.

To reproduce:
1. Open XnView browser
2. Select an image
3. Select "View > Categories" menu
4. In "Set categories" dialog assign some categories by checking them.
5. Confirm the dialog with "OK"
--> The 'Categories' info symbol is not displayed. When you browse another folder and return to this folder, you will see the 'Categories' info symbol.

The same applies vice versa, i.e. when removing the all categories the 'Categories' info symbol is not updated either.

XnView 2.36

antineff
Posts: 17
Joined: Wed Oct 05, 2016 10:38 am

Re: 2.36: Info-symbol 'Categories' of thumbnail not updated

Post by antineff » Fri Oct 07, 2016 7:46 pm

Yes, I have noticed that too, when working at the categories on top of a larger directory and scrolling down, some of the pictures that should have an indicator, because of already assigens keywords, hadn't.

(Sorry, maybe not completely correct forum: I noticed that behaviour with the MP version 0.83 x64 Win7)

User avatar
xnview
Author of XnView
Posts: 29744
Joined: Mon Oct 13, 2003 7:31 am
Location: France
Contact:

Re: 2.36: Info-symbol 'Categories' of thumbnail not updated

Post by xnview » Mon Apr 10, 2017 8:53 am

as soon as i select another thumbnail, the category icon appears
Pierre.

Post Reply