Gif-animations won't play in Slideshow

Bugs and Suggestions in XnView Classic which have been resolved

Moderators: XnTriq, xnview

bugmenot
Posts: 69
Joined: Sun Sep 16, 2007 10:29 pm

Gif-animations won't play in Slideshow

Post by bugmenot »

Hi Pierre.
I want to thank you for your wonderful program, the only imageviewer I use. :)

There is a bug that I don't think was reportet before.
When opening Gif-animations in a slideshow, none of them will be played, just the first frame of them is shown.
In quick-slideshow they all are played correctly.
Iv'e tried this on two different Computers, both Pentiums & with WinXP SP3.
I use the Zip-File of Xn-View Minimal.

Hope the information helps you. I would be overly happy if you would fix that.
Best regards.
User avatar
XnTriq
Moderator & Librarian
Posts: 5901
Joined: Sun Sep 25, 2005 3:00 am
Location: Ref Desk

Post by XnTriq »

bugmenot
Posts: 69
Joined: Sun Sep 16, 2007 10:29 pm

Gif-animations won't play in Slideshow

Post by bugmenot »

Sorry, I don't speak French.
The Google-Translation isn't very helpful either. ^^"
I only got that Pierre is aware if the bug in 1.95.3 .
I already tried out every possible configuration.
Does he want to fix this in a near future, maybe even in his next release?

Many thank's in advance.
User avatar
XnTriq
Moderator & Librarian
Posts: 5901
Joined: Sun Sep 25, 2005 3:00 am
Location: Ref Desk

Re: Gif-animations won't play in Slideshow

Post by XnTriq »

bugmenot wrote:Does he want to fix this in a near future, maybe even in his next release?
I think so. Pierre is quick to respond to bug reports and feature requests.
User avatar
xnview
Author of XnView
Posts: 36291
Joined: Mon Oct 13, 2003 7:31 am
Location: France

Re: Gif-animations won't play in Slideshow

Post by xnview »

Please try XnView 1.96 beta
Pierre.
User avatar
XnTriq
Moderator & Librarian
Posts: 5901
Joined: Sun Sep 25, 2005 3:00 am
Location: Ref Desk

Post by XnTriq »

xnview wrote:Please try XnView 1.96 beta
Fixed!