b1: No transformations work while on new tab.

Bugs and Issues in 1.82 Test versions which have been fixed and verified as resolved.

Moderators: XnTriq, xnview

Locked
marsh
XnThusiast
Posts: 2443
Joined: Sun May 15, 2005 6:31 am

b1: No transformations work while on new tab.

Post by marsh » Sun Dec 11, 2005 4:24 am

When using batch convert, no transformations work when pressing "go" while looking at transformations tab.

User avatar
xnview
Author of XnView
Posts: 33615
Joined: Mon Oct 13, 2003 7:31 am
Location: France
Contact:

Re: b1: No transformations work while on new tab.

Post by xnview » Sun Dec 11, 2005 9:13 am

marsh wrote:When using batch convert, no transformations work when pressing "go" while looking at transformations tab.
I can't reproduce it
Pierre.

marsh
XnThusiast
Posts: 2443
Joined: Sun May 15, 2005 6:31 am

Re: b1: No transformations work while on new tab.

Post by marsh » Sun Dec 11, 2005 5:03 pm

xnview wrote:
marsh wrote:When using batch convert, no transformations work when pressing "go" while looking at transformations tab.
I can't reproduce it
After transformations are chosen, one needs to change back to the main tab for them to work. They don't work if the process is started while the transformations tab is in foreground. I used resize> 80% as a test.

User avatar
helmut
Posts: 8217
Joined: Sun Oct 12, 2003 6:47 pm
Location: Frankfurt, Germany

Re: b1: No transformations work while on new tab.

Post by helmut » Sun Dec 11, 2005 6:49 pm

marsh wrote:
xnview wrote:
marsh wrote:When using batch convert, no transformations work when pressing "go" while looking at transformations tab.
I can't reproduce it
After transformations are chosen, one needs to change back to the main tab for them to work. They don't work if the process is started while the transformations tab is in foreground. I used resize> 80% as a test.
I can confirm. The conversion is performed, but the converted images have still original size. :bug:
Looks as if the transformation and/or parameters do not become active until you switch tab page.

User avatar
xnview
Author of XnView
Posts: 33615
Joined: Mon Oct 13, 2003 7:31 am
Location: France
Contact:

Re: b1: No transformations work while on new tab.

Post by xnview » Mon Dec 12, 2005 7:38 am

marsh wrote:
xnview wrote:
marsh wrote:When using batch convert, no transformations work when pressing "go" while looking at transformations tab.
I can't reproduce it
After transformations are chosen, one needs to change back to the main tab for them to work. They don't work if the process is started while the transformations tab is in foreground. I used resize> 80% as a test.
Now i confirm
Pierre.

Xyzzy
Posts: 652
Joined: Tue Nov 23, 2004 10:17 pm
Location: Poland

Post by Xyzzy » Mon Dec 19, 2005 11:10 pm

Fixed in b2 but there's another problem:

Used Resize Canvas to test. Chosen background color is black, but added canvas is grey, not black.

X.

User avatar
xnview
Author of XnView
Posts: 33615
Joined: Mon Oct 13, 2003 7:31 am
Location: France
Contact:

Post by xnview » Tue Dec 20, 2005 2:55 pm

Xyzzy wrote:Fixed in b2 but there's another problem:

Used Resize Canvas to test. Chosen background color is black, but added canvas is grey, not black.
On which picture do you have tried? Be carefull if it's a colormap picture...
Pierre.

Xyzzy
Posts: 652
Joined: Tue Nov 23, 2004 10:17 pm
Location: Poland

Post by Xyzzy » Tue Dec 20, 2005 9:49 pm

On a GIF file with 88 colors. Actually, I cannot get any other background than grey

X.

User avatar
xnview
Author of XnView
Posts: 33615
Joined: Mon Oct 13, 2003 7:31 am
Location: France
Contact:

Post by xnview » Wed Dec 21, 2005 10:39 am

Xyzzy wrote:On a GIF file with 88 colors. Actually, I cannot get any other background than grey
It's normal, you must convert it in RGB before
Pierre.

User avatar
Dreamer
XnThusiast
Posts: 4605
Joined: Sun Jul 25, 2004 9:08 pm
Location: Slovakia

Post by Dreamer » Thu Dec 22, 2005 1:10 am

xnview wrote:
Xyzzy wrote:On a GIF file with 88 colors. Actually, I cannot get any other background than grey
It's normal, you must convert it in RGB before
OK, so move to "Solved.."?

Locked