0.81 x64 No thumbnail is shown for SVG files

Reported bugs that have been closed and/or resolved

Moderators: XnTriq, xnview, Dreamer

Shores
Posts: 27
Joined: Sat Aug 23, 2014 5:42 pm

0.81 x64 No thumbnail is shown for SVG files

Postby Shores » Thu Jun 30, 2016 2:05 pm

Simply, a generic icon is shown and no thumbnail image is rendered for svg files...

User avatar
xnview
Author of XnView
Posts: 28298
Joined: Mon Oct 13, 2003 7:31 am
Location: France
Contact:

Re: 0.81 x64 No thumbnail is shown for SVG files

Postby xnview » Fri Jul 01, 2016 2:43 pm

please check Settings>filelist>custom filter
Pierre.

igel
Posts: 11
Joined: Sat Jul 02, 2016 10:13 am

Re: 0.81 x64 No thumbnail is shown for SVG files

Postby igel » Sat Jul 02, 2016 11:26 am

Since I'm new to this forum I'm not sure if this is the right place to post.
However, I have the same problem - XnViewMP 0.81 x64 - SVG files don't show up.
I've already removed SVG and SVGZ from the exclusion list. Filter is checked for "custom". I am on Win7 x64.
In XnViewMP 0.79 x64 I don't have this problem, SVG files are showing up fine there.
Is it a bug in 0.81 or something I'm missing?

User avatar
XnTriq
Moderator & Librarian
Posts: 5104
Joined: Sun Sep 25, 2005 3:00 am
Location: Ref Desk

Re: 0.81 x64 No thumbnail is shown for SVG files

Postby XnTriq » Sat Jul 02, 2016 7:45 pm

Bug confirmed :bugconfirmed:

User avatar
xnview
Author of XnView
Posts: 28298
Joined: Mon Oct 13, 2003 7:31 am
Location: France
Contact:

Re: 0.81 x64 No thumbnail is shown for SVG files

Postby xnview » Sun Jul 03, 2016 7:37 am

See Issue 903 for details.
Pierre.

Shores
Posts: 27
Joined: Sat Aug 23, 2014 5:42 pm

Re: 0.81 x64 No thumbnail is shown for SVG files

Postby Shores » Thu Jul 07, 2016 8:55 am

I had already checked the custom filter, and svg was not excluded...

The bug in the bug tracker says "resolved" in status, where can we get the version that resolves this bug?

Thanks, Shores

User avatar
XnTriq
Moderator & Librarian
Posts: 5104
Joined: Sun Sep 25, 2005 3:00 am
Location: Ref Desk

Re: 0.81 x64 No thumbnail is shown for SVG files

Postby XnTriq » Thu Jul 07, 2016 3:30 pm

Shores wrote:The bug in the bug tracker says "resolved" in status, where can we get the version that resolves this bug?

Version 0.83 is currently undergoing beta testing.

Shores
Posts: 27
Joined: Sat Aug 23, 2014 5:42 pm

Re: 0.81 x64 No thumbnail is shown for SVG files

Postby Shores » Mon Jul 11, 2016 10:34 am

I confirm that in 0.82b1 (or 0.83b1!) the SVG thumbnails work again, as do SVGs in full size viewer; still no transparent/chequered background neither in thumbnails nor in full view.


Return to “Closed/Resolved”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests