[0.87]And more old event trigger issues

*** Please report new bugs here! ***

Moderator: Dreamer

jadO
Posts: 285
Joined: Wed Apr 29, 2015 6:36 am

[0.87]And more old event trigger issues

Postby jadO » Mon Oct 02, 2017 6:51 am

Redoing a thumbnail of e specific file does not start unless view being scrolled.
100% reproducible for me: Find a file that for that thumbnailing needs to be re-done. For example a video file that does not display 4 images.
Select it. Click "rebuild thumbnails". Watch as nothing happends. Now simply scoll one line up or down. Watch how the new preview gets generated instantly without any further action.
This seems to me that there is no trigger or at leat a failing trigger the start the thumbnailing process after it has been seleted.

jadO
Posts: 285
Joined: Wed Apr 29, 2015 6:36 am

Re: [0.87]And more old event trigger issues

Postby jadO » Thu Oct 05, 2017 7:29 am

Can you reproduce?

User avatar
xnview
Author of XnView
Posts: 28275
Joined: Mon Oct 13, 2003 7:31 am
Location: France
Contact:

Re: [0.87]And more old event trigger issues

Postby xnview » Fri Oct 13, 2017 11:24 am

jadO wrote:Can you reproduce?

i can't reproduce :(
Pierre.

jadO
Posts: 285
Joined: Wed Apr 29, 2015 6:36 am

Re: [0.87]And more old event trigger issues

Postby jadO » Mon Oct 16, 2017 5:37 pm

xnview wrote:
jadO wrote:Can you reproduce?

i can't reproduce :(

Just to be clear, I am talking about video files and rebuilding thumbnail for one or more selected files.
So for you when you click rebuild thumbnails from the menu, the process starts immediately?
It does not for me. I just tried again and I can 100% reproduce. I am using ffmpeg, maybe that is the difference?

User avatar
xnview
Author of XnView
Posts: 28275
Joined: Mon Oct 13, 2003 7:31 am
Location: France
Contact:

Re: [0.87]And more old event trigger issues

Postby xnview » Wed Oct 18, 2017 8:42 am

jadO wrote:
xnview wrote:
jadO wrote:Can you reproduce?

i can't reproduce :(

Just to be clear, I am talking about video files and rebuilding thumbnail for one or more selected files.
So for you when you click rebuild thumbnails from the menu, the process starts immediately?
It does not for me. I just tried again and I can 100% reproduce. I am using ffmpeg, maybe that is the difference?

on which video format?
Pierre.

jadO
Posts: 285
Joined: Wed Apr 29, 2015 6:36 am

Re: [0.87]And more old event trigger issues

Postby jadO » Wed Oct 18, 2017 12:51 pm

xnview wrote:on which video format?


On any video format unfortunately.

User avatar
xnview
Author of XnView
Posts: 28275
Joined: Mon Oct 13, 2003 7:31 am
Location: France
Contact:

Re: [0.87]And more old event trigger issues

Postby xnview » Fri Oct 20, 2017 6:45 am

jadO wrote:
xnview wrote:on which video format?

On any video format unfortunately.

avi, mov?
Pierre.

jadO
Posts: 285
Joined: Wed Apr 29, 2015 6:36 am

Re: [0.87]And more old event trigger issues

Postby jadO » Fri Oct 20, 2017 10:47 am

xnview wrote:avi, mov?


As said, it happens with any movie file. It does not matter which format.

User avatar
xnview
Author of XnView
Posts: 28275
Joined: Mon Oct 13, 2003 7:31 am
Location: France
Contact:

Re: [0.87]And more old event trigger issues

Postby xnview » Mon Oct 30, 2017 11:57 am

i've tried with avi-mov-mp4, and thumbnail is updated correctly
Pierre.


Return to “New”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest