Page 1 of 1

XnView MP crash

Posted: Sat Mar 10, 2018 11:24 am
by ernstketter
When i open a Folder with a Video-File from my Panasonic Ft5 Xnview crashes.

Re: XnView MP crash

Posted: Mon Mar 12, 2018 5:31 pm
by xnview
could you send me a sample file?

Re: XnView MP crash

Posted: Tue Mar 13, 2018 12:00 pm
by ernstketter
The Fileextension is *.MTS. I habe renamed it to *.zip. Please rename it return. I hope you can it read, my english is very bad.
lg ernst

Re: XnView MP crash

Posted: Sat Mar 17, 2018 9:04 am
by xnview
your zip file is empty??

Re: XnView MP crash

Posted: Sat Mar 17, 2018 10:19 am
by cday
xnview wrote:your zip file is empty??
If you create a ZIP file containing the [*].MTS file and attach the ZIP file that should work...

Re: XnView MP crash

Posted: Sat Mar 17, 2018 4:22 pm
by ernstketter
now i send you the Zip-file. lg ernst

Re: XnView MP crash

Posted: Wed Mar 28, 2018 3:08 pm
by ernstketter
The problem is the avchd-video, no probleme makes the mpg-video from the same cam (panasonic ft5).

Re: XnView MP crash

Posted: Thu Mar 29, 2018 12:45 pm
by xnview
right internal video codec crash on this video file when creating thumbnail not playing

Re: XnView MP crash

Posted: Tue May 29, 2018 12:28 am
by 2wheels
Hi, I have the same problem. Any time I open a folder with a mts file xnview locks up, have to deactivate with task manager. Kind of frustrating trying to remember what folders have mts files. In some cases I created a subfolder and call it mts so I don't accidentally open it in xnview. This is a recent problem, been using xnview for years and only recently has it been doing this.

Any resolution? I've uninstalled 2.40 and re-installed 2.44.

Re: XnView MP crash

Posted: Tue May 29, 2018 7:28 am
by xnview
2wheels wrote:
Tue May 29, 2018 12:28 am
Hi, I have the same problem. Any time I open a folder with a mts file xnview locks up, have to deactivate with task manager. Kind of frustrating trying to remember what folders have mts files. In some cases I created a subfolder and call it mts so I don't accidentally open it in xnview. This is a recent problem, been using xnview for years and only recently has it been doing this.

Any resolution? I've uninstalled 2.40 and re-installed 2.44.
So not MP but XnView Classic, you are in the XnView MP forum :)