Page 2 of 2

Re: XnViewMP 0.93 goes 'Not Responding' on Windows 10

Posted: Tue May 07, 2019 5:32 am
by xnview
Next version will be available in june

Re: XnViewMP 0.93 goes 'Not Responding' on Windows 10

Posted: Sat May 11, 2019 11:15 pm
by jgh
Thanks.

Re: XnViewMP 0.93 goes 'Not Responding' on Windows 10

Posted: Tue Aug 13, 2019 1:18 pm
by DarbyMaddog
I have the problem on start of XnviewMP, Not responding. Found if you quit and save the session, you can not open it again
without removing all the setting files in the C:\Users\USERSNAME\AppData\Roaming\XnViewMP\. if you quit without saving session it opens ok the next time.

Re: XnViewMP 0.93 goes 'Not Responding' on Windows 10

Posted: Tue Aug 13, 2019 3:13 pm
by xnview
DarbyMaddog wrote:
Tue Aug 13, 2019 1:18 pm
I have the problem on start of XnviewMP, Not responding. Found if you quit and save the session, you can not open it again
without removing all the setting files in the C:\Users\USERSNAME\AppData\Roaming\XnViewMP\. if you quit without saving session it opens ok the next time.
what contains your session?

Re: XnViewMP 0.93 goes 'Not Responding' on Windows 10

Posted: Fri Aug 16, 2019 3:02 pm
by RickFromPhila
I've got it working again by going to the icon, (on desktop, etc), right click for "Properties"...select "Compatibility" tab...select "Run this program as an administrator", below that...Change settings for all users"...then Apply.

When I installed the latest update...it worked fine without admin being selected...but next day at reboot...wouldn't open at all....except doing above.

Thx...hope it helps.

Rick

Re: XnViewMP 0.93 goes 'Not Responding' on Windows 10

Posted: Mon Aug 19, 2019 8:07 am
by xnview
RickFromPhila wrote:
Fri Aug 16, 2019 3:02 pm
I've got it working again by going to the icon, (on desktop, etc), right click for "Properties"...select "Compatibility" tab...select "Run this program as an administrator", below that...Change settings for all users"...then Apply.
Strange, if you change back, same problem?

Re: XnViewMP 0.93 goes 'Not Responding' on Windows 10

Posted: Sun Oct 27, 2019 9:42 am
by jgh
Is this issue fixed (supposedly) in XnView 0.94 beta, as I don't see it in the changelog?

Re: XnViewMP 0.93 goes 'Not Responding' on Windows 10

Posted: Wed Nov 13, 2019 1:39 pm
by xnview
jgh wrote:
Sun Oct 27, 2019 9:42 am
Is this issue fixed (supposedly) in XnView 0.94 beta, as I don't see it in the changelog?
0.94 is available...