[LONG] XnView Bug or not? Help to find a problem source.

Ask for help and post your question on how to use XnView MP.

Moderators: XnTriq, xnview

bdragon
Posts: 106
Joined: Mon May 01, 2017 8:06 am

Re: [LONG] XnView Bug or not? Help to find a problem source.

Postby bdragon » Sun Jun 25, 2017 12:03 am

XnTriq wrote:BTW: Is Chrome's GPU hardware acceleration turned on?


why yes it is... :shock: i did not know it would be a problem

User avatar
XnTriq
Moderator & Librarian
Posts: 5089
Joined: Sun Sep 25, 2005 3:00 am
Location: Ref Desk

Re: [LONG] XnView Bug or not? Help to find a problem source.

Postby XnTriq » Sun Jun 25, 2017 12:30 am

bdragon wrote:why yes it is... :shock: i did not know it would be a problem

Just a wild guess as I'm running out of ideas. I don't really think it's the culprit.

bdragon
Posts: 106
Joined: Mon May 01, 2017 8:06 am

Re: [LONG] XnView Bug or not? Help to find a problem source.

Postby bdragon » Sun Jun 25, 2017 12:31 am

XnTriq wrote:
bdragon wrote:why yes it is... :shock: i did not know it would be a problem

Just a wild guess as I'm running out of ideas. I don't really think it's the culprit.

yes wild guess is a keyword here :( I'd really like to know what is happening.

bdragon
Posts: 106
Joined: Mon May 01, 2017 8:06 am

Re: [LONG] XnView Bug or not? Help to find a problem source.

Postby bdragon » Mon Jun 26, 2017 6:32 am

Well... believe it or not... yesterday night i unset the GPU acceleration. Yesteday during the day i never had a single problem. Will see in the future.

So... basically it was a GPU conflict, which i mistakenly thought it was a network one?!

Will have to check in future days, because i feel really an idiot if it were, especially since previously i tended to resolve it by basically do network-related stuff, like running the "network problems" widget and stuff, which usually tended to work as a "vodoo solution" and only saturday i noticed the very reliable chrome connection.

Sunday i should have had to check onto the problem but i was visiting some old friends and while i did bring my PC i did not do it, because we were doing other stuff.

Sorry.

Still... XnView MP did work flawlessly when i used it.

bdragon
Posts: 106
Joined: Mon May 01, 2017 8:06 am

Re: [LONG] XnView Bug or not? Help to find a problem source.

Postby bdragon » Mon Jun 26, 2017 7:39 am

ah... well... this morning my PC's manufacturer decided to post the updated network drivers to solve the windows update issue. So at least there's that.

bdragon
Posts: 106
Joined: Mon May 01, 2017 8:06 am

Re: [LONG] XnView Bug or not? Help to find a problem source.

Postby bdragon » Fri Aug 25, 2017 11:50 am

UPDATE!

Yesterday i reinstalled windows. Because i had a free day and i wanted to see if there was any difference.

The problem persists.

XnView still hangs up and staring chrome solves the problem.

Have not used Ccleaner yet. So that was not the culprit.

Let me know.


Return to “MP - General Support”

Who is online

Users browsing this forum: sfg and 2 guests