Batch Resize

Ask for help and post your question on how to use XnView MP.

Moderators: XnTriq, xnview

Post Reply
User avatar
xnview
Author of XnView
Posts: 31261
Joined: Mon Oct 13, 2003 7:31 am
Location: France
Contact:

Batch Resize

Post by xnview » Tue May 22, 2018 10:31 am

Is it needed to have a 'Batch Resize' (a simplier version of batch convert)??
Pierre.

User avatar
Tschens
Posts: 27
Joined: Sat May 12, 2018 7:38 am
Contact:

Re: Batch Resize

Post by Tschens » Wed May 23, 2018 7:53 pm

xnview wrote:
Tue May 22, 2018 10:31 am
Is it needed to have a 'Batch Resize' (a simplier version of batch convert)??
Don’t think so. I immediately got what I expected when I used the batch convert option to resize. However, this might be helpful:
viewtopic.php?f=60&t=37456&p=149941#p149941
Olympus OMD E-M1, BS Kinetics underwater housing, 2xSubtronic pro 60 flashes. Zuiko mFT lenses: 60 macro, 7-14, 8 mm fisheye, 14-150, Panasonic 100-300.
My Homepage | My book at Amazon

User avatar
m.Th.
XnThusiast
Posts: 1530
Joined: Wed Aug 16, 2006 6:31 am
Contact:

Re: Batch Resize

Post by m.Th. » Thu May 24, 2018 8:17 am

I don't see a lot of benefit in this, even for newcomers. What would be much more beneficial WRT our topic is this one:

viewtopic.php?f=60&t=36864
m. Th.

The Ascetic Experience - The best photos and texts from Holy Mountain (Athos)

- Dark Themed XnViewMP 0.90 64bit & XnView 2.00 x64 on Win7 x64 -

Post Reply