Page 1 of 1

Multi image selection won't open for keywords

Posted: Thu May 28, 2020 5:35 pm
by Phil_Rose
Hi. Can anyone tell me where the option is to make this stop stripping out my metadata? Thanks!

Image

Bah. It won't show my image from Dropbox. https://www.dropbox.com/s/w9mty9pksyq5s ... 1.jpg?dl=0

It is a message saying 'Field values are not loaded because 'Do not load Field Values' is checked.


Moderator: You need to right-click on the image displayed in Dropbox, select 'Copy image address' and place that link between Img tags:

Image


Maybe this will work. Yours didn't seem to... Image

Thanks! That seems better.

Re: Multi image selection won't open for keywords

Posted: Sat May 30, 2020 7:55 pm
by Phil_Rose
Still hoping someone can help with this.

Re: Multi image selection won't open for keywords

Posted: Mon Jun 01, 2020 8:59 am
by xnview
you have this message when using IPTC dialog, right?

Re: Multi image selection won't open for keywords

Posted: Mon Jun 01, 2020 11:13 pm
by Phil_Rose
Sorry, yes. I should have mentioned that.

Re: Multi image selection won't open for keywords

Posted: Tue Jun 02, 2020 6:52 am
by xnview
Phil_Rose wrote:
Mon Jun 01, 2020 11:13 pm
Sorry, yes. I should have mentioned that.
you can uncheck the option in the dialog

Re: Multi image selection won't open for keywords

Posted: Wed Jun 03, 2020 10:11 pm
by Phil_Rose
Sorry, in what dialog? If I just say 'OK' then it won't load the field values but I want it to. Where can I uncheck 'Do not load field values'?

Oh, I found it but it still doesn't load the field values. Is that unavoidable?

Re: Multi image selection won't open for keywords

Posted: Sat Jun 06, 2020 7:38 am
by xnview
the settings is uncheck, but values from image file are not loaded in the dialog??

Re: Multi image selection won't open for keywords

Posted: Fri Jun 19, 2020 2:38 pm
by Phil_Rose
Sorry for the slow reply. I did notice it after your last comment (thanks for that) and check marked it. So now that dialog does not pop up but when I have more than one item selected the Keywords field shows that there are no keywords applied. Is this expected behavior?
Thanks!
Phil

Re: Multi image selection won't open for keywords

Posted: Thu Jun 25, 2020 12:55 pm
by xnview
'don't load fields' is not checked, and iptc keywords are not loaded?