[MP 091 092] Canvas-Resize Presets do not work

Bugs which have been reproduced by a second user or the developer, or features to do

Moderator: Dreamer

Post Reply
quapurna
Posts: 129
Joined: Wed Jun 12, 2013 4:55 pm
Location: earth (the not-flat one)

[MP 091 092] Canvas-Resize Presets do not work

Post by quapurna » Thu Jan 31, 2019 1:31 pm

Pierre,
A small issue still remains.
Right after, I clicked OK to save the preset, the "Position" changed to "Top Left", instead of Top Right. The percentage values were maintained.
Thanks
.
xnviewmp-beta-20190128.jpg

User avatar
xnview
Author of XnView
Posts: 32078
Joined: Mon Oct 13, 2003 7:31 am
Location: France
Contact:

Re: [MP 091 092] Canvas-Resize Presets do not work

Post by xnview » Thu Jan 31, 2019 1:53 pm

sorry but too late for 0.93
Pierre.

User avatar
xnview
Author of XnView
Posts: 32078
Joined: Mon Oct 13, 2003 7:31 am
Location: France
Contact:

Re: [MP 091 092] Canvas-Resize Presets do not work

Post by xnview » Wed Aug 21, 2019 7:55 am

Bug related to this issue.
Pierre.

User avatar
xnview
Author of XnView
Posts: 32078
Joined: Mon Oct 13, 2003 7:31 am
Location: France
Contact:

Re: [MP 091 092] Canvas-Resize Presets do not work

Post by xnview » Tue Sep 17, 2019 10:18 am

This problem is supposed to be fixed in XnView MP 0.94. Please check and confirm the bug fix here.
Pierre.

quapurna
Posts: 129
Joined: Wed Jun 12, 2013 4:55 pm
Location: earth (the not-flat one)

Re: [MP 091 092] Canvas-Resize Presets do not work

Post by quapurna » Fri Nov 29, 2019 6:23 pm

I have tried the 0.94 and 0.94.1 versions (XnViewMP-linux-x64.tgz) on UbuntuMate 19.10.

The preset-feature of canvas resize works but it has a little bit issue.

When I select a preset, say the "trycanvas" preset as shown in the picture above, all the values are correct except the width. The width stays in 100% value; not 200% (the value I set when I saved the preset).

To turn it to 200%, I must select another preset and then re-select the "trycanvas" preset.

So, select "trycanvas" preset, select another preset, select "trycanvas" preset again.

I must do that the next time I use the "trycanvas" preset.

User avatar
xnview
Author of XnView
Posts: 32078
Joined: Mon Oct 13, 2003 7:31 am
Location: France
Contact:

Re: [MP 091 092] Canvas-Resize Presets do not work

Post by xnview » Mon Dec 02, 2019 2:37 pm

:bugconfirmed: Thanks to your detailed description I can reproduce
Pierre.

Post Reply