Change file attribute on multiple file selection ?

Older bugs which are supposed to be fixed in 0.84. *** Please try to reproduce your bug and confirm the bug fix. ***

Moderator: Dreamer

Post Reply
lovstrom
Posts: 1
Joined: Sat Mar 31, 2018 8:12 pm

Change file attribute on multiple file selection ?

Post by lovstrom » Sat Mar 31, 2018 8:29 pm

Running Version 0.90 64bits (Mar 4 2018), on a W10 PC.
When inside browser, folder view, I select several images that are set Read-only.
Then Right+click and select Properties, and un-check the Read-only box.
But it seems that only the first file in the selection receive the attribute change, all other files are still Read-only.

I would like this operation to work like using the ordinary W10 File explorer.

User avatar
xnview
Author of XnView
Posts: 30094
Joined: Mon Oct 13, 2003 7:31 am
Location: France
Contact:

Re: Change file attribute on multiple file selection ?

Post by xnview » Tue Apr 03, 2018 1:31 pm

:bugconfirmed: Thanks to your detailed description I can reproduce the problem.
Pierre.

User avatar
xnview
Author of XnView
Posts: 30094
Joined: Mon Oct 13, 2003 7:31 am
Location: France
Contact:

Re: Change file attribute on multiple file selection ?

Post by xnview » Thu Jun 07, 2018 9:46 am

This problem is supposed to be fixed in XnView MP 0.91. Please check and confirm the bug fix here.
Pierre.

HanVroon
Posts: 206
Joined: Thu Jan 28, 2010 7:30 am

Re: Change file attribute on multiple file selection ?

Post by HanVroon » Tue Jul 31, 2018 10:59 am

First tested with 0.90 and confirmed the bug.
Then tested with 0.91 beta 4, still the same behavior.

Made a testdir.
Copied 3 files to this dir and set the read-only bit with Explorer.
Then in XnViewMP 0.91 beta 4, selected the 3 files in Browser, rightclick, Properties, unchecked Read-only.
In Explorer the first file is not read-only anymore, the other two are still read-only.

User avatar
xnview
Author of XnView
Posts: 30094
Joined: Mon Oct 13, 2003 7:31 am
Location: France
Contact:

Re: Change file attribute on multiple file selection ?

Post by xnview » Fri Aug 03, 2018 7:49 am

HanVroon wrote:
Tue Jul 31, 2018 10:59 am
First tested with 0.90 and confirmed the bug.
Then tested with 0.91 beta 4, still the same behavior.
right, i'll fix it
Pierre.

Post Reply