GUI: small cosmetic problem

Reported bugs that have been closed and/or resolved

Moderators: XnTriq, xnview, Dreamer

Post Reply
herb
Posts: 174
Joined: Sat Jul 18, 2009 3:19 pm

GUI: small cosmetic problem

Post by herb »

Hello,

In "Settings - Database - Include/Exclude" for each entered directory I can select whether it is to be exluded or it is to be included.
In case of a German GUI
- after opening that settings window/tab the German text "Einschließen" (for include) and "Ausschließen" (for exclude) is displayed.
- after clicking into that text field it changes to the English strings.

These strings cannot be changed to the German ones again as long as this window is open.

Best regards
Herb
User avatar
xnview
Author of XnView
Posts: 33852
Joined: Mon Oct 13, 2003 7:31 am
Location: France
Contact:

Re: GUI: small cosmetic problem

Post by xnview »

i can't reproduce...
Pierre.
herb
Posts: 174
Joined: Sat Jul 18, 2009 3:19 pm

Re: GUI: small cosmetic problem

Post by herb »

Hello Pierre,

thanks that you tried to reproduce.
I thought it is easy for you to reproduce. Is there a possibility to give more info?

I attach 2 small screenshots, only that you get an impression how it looks like on my Windows XP SP3 system.
Screenshot after_open_settings shows GUI after opening window: Settings - Database - Exclude/Include. Here you see the German strings.
(Ausschließen = Exclude and Datenbank = Database).
How the first string will change to English after I clicked on it is shown in screenshot after_click_on_entry.

Best regards
Herb
Attachments
after_click_on_entry.jpg
after_click_on_entry.jpg (11.38 KiB) Viewed 1302 times
after_open_settings.jpg
after_open_settings.jpg (12.54 KiB) Viewed 1302 times
User avatar
xnview
Author of XnView
Posts: 33852
Joined: Mon Oct 13, 2003 7:31 am
Location: France
Contact:

Re: GUI: small cosmetic problem

Post by xnview »

See Issue 294 for current status and details.
Pierre.
User avatar
helmut
Posts: 8219
Joined: Sun Oct 12, 2003 6:47 pm
Location: Frankfurt, Germany

Re: GUI: small cosmetic problem

Post by helmut »

Just tried with XnView MP 0.84 and it works fine. Could you please also check and confirm, herb?
User avatar
helmut
Posts: 8219
Joined: Sun Oct 12, 2003 6:47 pm
Location: Frankfurt, Germany

Re: GUI: small cosmetic problem

Post by helmut »

:arrow: Closed (Please post here in case the problem should occur again.)
Post Reply