Naming a search does not work

Reported bugs that have been closed and/or resolved

Moderators: XnTriq, xnview, Dreamer

Post Reply
nji9
Posts: 67
Joined: Wed May 13, 2020 10:33 am
Location: Germany

Naming a search does not work

Post by nji9 » Fri May 15, 2020 12:09 pm

Opening the search dialog and entering a search name (+)
doesn't take that name.

User avatar
xnview
Author of XnView
Posts: 33449
Joined: Mon Oct 13, 2003 7:31 am
Location: France
Contact:

Re: Naming a search does not work

Post by xnview » Fri May 15, 2020 1:04 pm

'use regexp' is enabled?
Pierre.

nji9
Posts: 67
Joined: Wed May 13, 2020 10:33 am
Location: Germany

Re: Naming a search does not work

Post by nji9 » Fri May 15, 2020 2:41 pm

Doesn't work both ways.

BTW:
What has 'use regexp' to do with naming a search?

User avatar
xnview
Author of XnView
Posts: 33449
Joined: Mon Oct 13, 2003 7:31 am
Location: France
Contact:

Re: Naming a search does not work

Post by xnview » Sun May 17, 2020 6:49 am

RegExp is a method to search
Without it enabled, no problem to search a filename with +

Do you use catalog?
Pierre.

nji9
Posts: 67
Joined: Wed May 13, 2020 10:33 am
Location: Germany

Re: Naming a search does not work

Post by nji9 » Sun May 17, 2020 7:05 am

No, it seems there is a misunderstanding between us:

First I pop up the search dialog.
Then "Add >>>" some kind of condition.
Then want to give/ to save that search a name (Green button "+" = "Save current search").
I dialog pops to enter a name.
Do it.
==> NOT saved.

User avatar
xnview
Author of XnView
Posts: 33449
Joined: Mon Oct 13, 2003 7:31 am
Location: France
Contact:

Re: Naming a search does not work

Post by xnview » Sun May 17, 2020 11:21 am

See issue for current status and some details.
Pierre.

User avatar
xnview
Author of XnView
Posts: 33449
Joined: Mon Oct 13, 2003 7:31 am
Location: France
Contact:

Re: Naming a search does not work

Post by xnview » Thu Jun 25, 2020 8:12 am

This problem is supposed to be fixed in XnView MP 0.96.3. Please check and confirm the bug fix here.
Pierre.

nji9
Posts: 67
Joined: Wed May 13, 2020 10:33 am
Location: Germany

Re: Naming a search does not work

Post by nji9 » Thu Jun 25, 2020 3:32 pm

Bug is gone :D

Post Reply