Thumbnails won't update when file timestamps are changed....

Bugs found in XnView Classic. Please report only one bug per topic!

Moderators: XnTriq, xnview

Post Reply
ghost zero
Posts: 352
Joined: Mon Feb 05, 2007 8:26 pm

Thumbnails won't update when file timestamps are changed....

Post by ghost zero » Wed Jun 27, 2007 4:53 am

Thumbnails won't update when file timestamps are changed. Thumbnails only update when image dimensions are changed. Can this be fixed?
Last edited by ghost zero on Wed Sep 19, 2007 7:21 pm, edited 1 time in total.

User avatar
xnview
Author of XnView
Posts: 33615
Joined: Mon Oct 13, 2003 7:31 am
Location: France
Contact:

Re: Thumbnails won't update when images are changed....

Post by xnview » Wed Jun 27, 2007 6:57 am

ghost zero wrote:Thumbnails won't update when images are changed. Thumbnails only update when image dimensions are changed. Can this be fixed?
How to reproduce this bug?
Pierre.

ghost zero
Posts: 352
Joined: Mon Feb 05, 2007 8:26 pm

Post by ghost zero » Thu Aug 02, 2007 9:31 am

- make an image in paint and save it
- youll see the thumbnail in xnview
- now make changes to the image such as scribbling and save
- youll see xnview doesn't update the thumbnail for the changes

CameronD
Posts: 306
Joined: Wed Aug 01, 2007 1:28 pm
Location: Australia

Post by CameronD » Thu Aug 02, 2007 11:05 am

I cannot reproduce this. Is your change big enough to show up in the thumbnail?

I tried with paint and Photoshop and the thumbnail was updated every time (TIFFs and BMPs - no compression).

Simplest test is just to flip the image horizontally. That way you know it is a big change in a thumbnail.

ghost zero
Posts: 352
Joined: Mon Feb 05, 2007 8:26 pm

Post by ghost zero » Wed Aug 08, 2007 5:53 pm

- i made a small .bmp file with ms paint
- generate thumbnail in xnview
- now draw a big dot in that .bmp file and save
- xnview doesn't generate a new thumbnail

ghost zero
Posts: 352
Joined: Mon Feb 05, 2007 8:26 pm

Post by ghost zero » Wed Aug 15, 2007 11:08 am

still not fixed in 1.91.3...

User avatar
xnview
Author of XnView
Posts: 33615
Joined: Mon Oct 13, 2003 7:31 am
Location: France
Contact:

Post by xnview » Wed Aug 22, 2007 12:02 pm

ghost zero wrote:still not fixed in 1.91.3...
I can't reproduce it
Pierre.

ghost zero
Posts: 352
Joined: Mon Feb 05, 2007 8:26 pm

Post by ghost zero » Wed Aug 22, 2007 12:58 pm

how about try my ini and see if you can reproduce it...

http://www.sendspace.com/file/xpum7b

ghost zero
Posts: 352
Joined: Mon Feb 05, 2007 8:26 pm

Post by ghost zero » Wed Sep 19, 2007 7:20 pm

still not fixed in 1.91.4 :(

Post Reply