error movie

Bugs found in XnView Classic. Please report only one bug per topic!

Moderators: XnTriq, xnview

Post Reply
bugmenot
Posts: 69
Joined: Sun Sep 16, 2007 10:29 pm

error movie

Post by bugmenot » Sun Jan 04, 2009 12:10 am

open movie its size is wrong - I set to 'fit to window'
but moving pg up/down to next movie size is right.

User avatar
xnview
Author of XnView
Posts: 30122
Joined: Mon Oct 13, 2003 7:31 am
Location: France
Contact:

Re: error movie

Post by xnview » Sun Jan 04, 2009 2:54 pm

You means that 'fit to window' is reset next time?
Pierre.

bugmenot
Posts: 69
Joined: Sun Sep 16, 2007 10:29 pm

Post by bugmenot » Mon Jan 05, 2009 1:26 am

'fit to window' doesn't work when you open movie from browser mode->viewer, it's 100%

the NEXT movie in the same viewer, works fine.

User avatar
xnview
Author of XnView
Posts: 30122
Joined: Mon Oct 13, 2003 7:31 am
Location: France
Contact:

Re: error movie

Post by xnview » Fri Jan 09, 2009 10:56 am

Please try XnView 1.96 beta
Pierre.

obelisk
Posts: 381
Joined: Fri Jan 09, 2009 9:54 am

Post by obelisk » Sat Jan 10, 2009 12:42 am

no difference.
still same

User avatar
xnview
Author of XnView
Posts: 30122
Joined: Mon Oct 13, 2003 7:31 am
Location: France
Contact:

Post by xnview » Mon Jan 12, 2009 10:00 am

obelisk wrote:no difference.
still same
If i set 'fit to window', the movie is played correctly for me
Pierre.

obelisk
Posts: 381
Joined: Fri Jan 09, 2009 9:54 am

Post by obelisk » Mon Jan 12, 2009 10:59 am

browser mode->viewer, it's 100%
browser mode->fullscreen, it's 100%

noticed 2 things more
1- movie mode can't see cursor, thus can't use controls
2- browser mode->viewer then pgup/down only shows 1 movie in folder, jumps to jpgs after

obelisk
Posts: 381
Joined: Fri Jan 09, 2009 9:54 am

Post by obelisk » Thu Feb 19, 2009 10:04 am

still same with RC1 and fresh ini

Post Reply