Webpage "Sort By" broken

Bugs found in XnView Classic. Please report only one bug per topic!

Moderators: XnTriq, xnview

Post Reply
User avatar
negg
Posts: 87
Joined: Sat Jul 09, 2005 12:09 am
Location: Frankfurt, Germany

Webpage "Sort By" broken

Post by negg » Sat Jul 09, 2005 12:15 am

On 1.80.1 when creating a webpage from a series of images the "Sort by" value is not reflected correctly if other than "Name".

Noticed this while wanting to create a webpage with images sorted by "date", but the images on the webpage were always sorted by name.

With 1.74 the same images are sorted correctly.

Can anyone confirm this?

Martin

User avatar
xnview
Author of XnView
Posts: 33644
Joined: Mon Oct 13, 2003 7:31 am
Location: France
Contact:

Re: Webpage "Sort By" broken

Post by xnview » Sat Jul 09, 2005 1:05 pm

negg wrote:On 1.80.1 when creating a webpage from a series of images the "Sort by" value is not reflected correctly if other than "Name".

Noticed this while wanting to create a webpage with images sorted by "date", but the images on the webpage were always sorted by name.

With 1.74 the same images are sorted correctly.

Can anyone confirm this?
Yes right i'll fix it
Pierre.

User avatar
negg
Posts: 87
Joined: Sat Jul 09, 2005 12:09 am
Location: Frankfurt, Germany

Re: Webpage "Sort By" broken

Post by negg » Sat Jul 09, 2005 5:18 pm

xnview wrote:Yes right i'll fix it
Everybody sing with me!

:o Pierre!!! Pierre!!! Pierre!!!

:D You gave us such a great program, answer bugreports almost immediately and give XnView with each version just the features I wanted most!!! Great work, keep on keeping on!
Martin

Post Reply