Config went wrong.

Bugs found in XnView Classic. Please report only one bug per topic!

Moderators: XnTriq, xnview

PitKoz
Posts: 3
Joined: Wed Apr 14, 2021 11:14 am

Config went wrong.

Post by PitKoz »

I can not stop XnView using second monitor for preview or whatsoever.

[Full]
BackColor=0
DualMStretch=0
DualMUse=1>>>>>>>> this value can not be turned to 0 it means this can not be changed to one monitor at all...
Fit=2
HidePlayBar=1
HideScrollBar=0
LockZoom=0
SizeDelay=1024
UseDelay=1

xnview.JPG
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
User avatar
xnview
Author of XnView
Posts: 36461
Joined: Mon Oct 13, 2003 7:31 am
Location: France

Re: Config went wrong.

Post by xnview »

you need to disable 'Use second monitor'
Pierre.
PitKoz
Posts: 3
Joined: Wed Apr 14, 2021 11:14 am

Re: Config went wrong.

Post by PitKoz »

xnview wrote: Mon May 31, 2021 7:58 am you need to disable 'Use second monitor'
This is again wrong Multilayer Design in area of UI...
The dual monitor config in mentioned by me section is not recording its desired value at all,
and there is another "Dual Monitor" setup in the other section.
I am Multilayer Designer for big Data and this kind of mistaken layout is kind of bad, very bad example of inside
your program relations.
Lost plenty of time and found it.
But the Full Screen config is still not adjustable.
So why it is there in the first place.
Pierre:
seems your lapidary answer is proof that you tired with typing anything, the first bad habit for developers of any Digital Designs and coding.
On basis of your answer nobody can find the way to "do it", and "you need to disable 'Use second monitor" is explaining nothing to the topic except repeating the subject of this conversation and support request.