Remove Change timestamp from context menu

Bugs and Suggestions in XnView Classic which have been resolved

Moderators: XnTriq, xnview

User avatar
Olivier_G
XnThusiast
Posts: 1423
Joined: Thu Dec 23, 2004 7:17 pm
Location: Paris, France

Remove Change timestamp from context menu

Post by Olivier_G »

'Change timestamp' is not exactly an "often" used feature... and I even believe it shouldn't be too easily accessible.

Therefore, please, remove 'Change timestamp' from the RMB context menu.
Olivier
User avatar
xnview
Author of XnView
Posts: 36798
Joined: Mon Oct 13, 2003 7:31 am
Location: France

Re: Remove Change timestamp from context menu

Post by xnview »

Olivier_G wrote:'Change timestamp' is not exactly an "often" used feature... and I even believe it shouldn't be too easily accessible.

Therefore, please, remove 'Change timestamp' from the RMB context menu.
Ok Olivier :-)
Pierre.
User avatar
Olivier_G
XnThusiast
Posts: 1423
Joined: Thu Dec 23, 2004 7:17 pm
Location: Paris, France

Re: Remove Change timestamp from context menu

Post by Olivier_G »

xnview wrote:Ok Olivier :-)
Thank you Pierre (and also for all other cleaning topics... :D )
Olivier
heraldo
Posts: 13
Joined: Wed Mar 08, 2006 12:39 pm

Post by heraldo »

that (batch change timestamp) is one of the main features that i love about XnView, that and batch rename.

Batch change timestamp is essential for me since i post process all photos in photoshop. Photoshop makes changes to the timestamp so software (i dont know if that applies to XnView) like picasa will mess up the chronology of photos unless i batch prosess them with "change timestamp" in XnView (i set all photos to date taken).

I see the right click feature is gone in Beta 1 :(
Can i still batch process my photos through the tools menu or is it now a per file action?
User avatar
Olivier_G
XnThusiast
Posts: 1423
Joined: Thu Dec 23, 2004 7:17 pm
Location: Paris, France

Post by Olivier_G »

heraldo wrote:I see the right click feature is gone in Beta 1 :(
Can i still batch process my photos through the tools menu?
Yes: select files and use Menu Tools>Change timestamp.
I have just tested it -> it works in Batch as usual.
Olivier
User avatar
Olivier_G
XnThusiast
Posts: 1423
Joined: Thu Dec 23, 2004 7:17 pm
Location: Paris, France

Post by Olivier_G »

Closed (ie: removed from contextual menu in Beta 1)
Olivier