A3: Custom colours still lost…

Bugs and Suggestions in XnView Classic which have been resolved

Moderators: helmut, XnTriq, xnview

User avatar
Clo
XnThusiast
Posts: 4441
Joined: Sun Oct 17, 2004 4:57 am
Location: Bordeaux, France

A3: Custom colours still lost…

Post by Clo »

—> Pierre

:) Nothing better in 1.90 A3… The palette loses the customized colours like before.

- More than one year ago, I started a thread about this where codes were shown too.

:( No reply about a fix yet…

:mrgreen: KR
Claude
Clo
Old user ON SELECTIVE STRIKE till further notice
marsh
XnThusiast
Posts: 2443
Joined: Sun May 15, 2005 6:31 am

Post by marsh »

It seems completely broken in beta-1.
---edit---
Nevermind, my mistake. I thought I saw somthing new.
Last edited by marsh on Sun Nov 19, 2006 8:40 pm, edited 4 times in total.
User avatar
Clo
XnThusiast
Posts: 4441
Joined: Sun Oct 17, 2004 4:57 am
Location: Bordeaux, France

For ever

Post by Clo »

:arrow: marsh

:) Hello B. !

• AFAIR, the custom colours have been lost in all versions I used for ~ a decade ! :|

- Like shown in the linked thread above, this could be fixed up so easily, since it's done in UniView for a while, its codes are given …
- I cant't check if these codes are correct, but I feel they are the right basis to do…

:mrgreen: FR
Claude
Clo
Old user ON SELECTIVE STRIKE till further notice
User avatar
Clo
XnThusiast
Posts: 4441
Joined: Sun Oct 17, 2004 4:57 am
Location: Bordeaux, France

Niiiiice !

Post by Clo »

:) Hello !

• Ah ! What a relief ! This is fixed up now in the ß-2, thank you Pierre, just a few years to wait for ! :P

- Aside, I wonder to know if the codes I provided (from Andrej Krutak) have been helpful ?
- Anyway, it's a big progress !

:mrgreen: KR
Claude
Clo
Old user ON SELECTIVE STRIKE till further notice