Missing tooltip for cmd_ShowGPS in browser toolbar

Bugs and Suggestions in XnView Classic which have been resolved

Moderators: XnTriq, xnview

Post Reply
User avatar
XnTriq
Moderator & Librarian
Posts: 5445
Joined: Sun Sep 25, 2005 3:00 am
Location: Ref Desk

Missing tooltip for cmd_ShowGPS in browser toolbar

Post by XnTriq » Sun Jan 18, 2009 3:50 am

If you add a button for cmd_ShowGPS to the browser toolbar, the tooltip (“Open GPS location in Google Maps”) won't show up.

User avatar
Clo
XnThusiast
Posts: 4441
Joined: Sun Oct 17, 2004 4:57 am
Location: Bordeaux, France
Contact:

In the thin air…

Post by Clo » Sun Jan 18, 2009 4:57 am

:arrow: XnTriq

:) Hello W. !

• According to my investigation, that string doesn't exist in any resources script, only in menus…
- BTW ::: A case where a customized info-text field could help in the button config. dialogue,
as I suggested several times unsuccessfully (and that we have for ages in TC, simply saved in the *.bar file as text…).

:mrgreen: KR
Claude
Clo
Old user ON SELECTIVE STRIKE till further notice

User avatar
XnTriq
Moderator & Librarian
Posts: 5445
Joined: Sun Sep 25, 2005 3:00 am
Location: Ref Desk

Re: In the thin air…

Post by XnTriq » Mon Jan 19, 2009 2:15 am

Clo wrote:According to my investigation, that string doesn't exist in any resources script, only in menus…
Hi Clo,

I can't find it either, but it has to be somewhere:
  • Image
BTW: For this screenshot I used a geo-tagged image by fellow board member Eric B (posted in topic IPTC & EXIF in TIFF files).

User avatar
Clo
XnThusiast
Posts: 4441
Joined: Sun Oct 17, 2004 4:57 am
Location: Bordeaux, France
Contact:

Reuse---

Post by Clo » Mon Jan 19, 2009 4:11 am

:arrow: XnTriq

:) Hi W. !

• I thought to some library, but at first glance, not any exists for that function…
- So, the only explanation is that a menu item string is reused there, that IMHO is rather unorthodox ! :|

:mrgreen: KR
Claude
Clo
Old user ON SELECTIVE STRIKE till further notice

User avatar
XnTriq
Moderator & Librarian
Posts: 5445
Joined: Sun Sep 25, 2005 3:00 am
Location: Ref Desk

Post by XnTriq » Wed Jan 28, 2009 4:45 pm

Fixed in beta 3

Post Reply