Histogram

Bugs and Suggestions in XnView Classic which have been resolved

Moderators: XnTriq, xnview

User avatar
DOS386
Posts: 291
Joined: Sun Jun 11, 2006 2:43 pm

Histogram

Post by DOS386 »

This new version adds a histogram in the "browser". :)

But there is none in the main view - is this intentional ?

I think there should be ...
There is indeed no WinZIP under my rock.
User avatar
xnview
Author of XnView
Posts: 37571
Joined: Mon Oct 13, 2003 7:31 am
Location: France

Re: Histogram

Post by xnview »

NTOSKRNL_VXE wrote:This new version adds a histogram in the "browser". :)

But there is none in the main view - is this intentional ?

I think there should be ...
You can view histogram in Adjust/levels
Pierre.
User avatar
Clo
XnThusiast
Posts: 4441
Joined: Sun Oct 17, 2004 4:57 am
Location: Bordeaux, France

Closes !

Post by Clo »

:) Hello Pierre !

If I use Image Menu >> Adjust >> Level, the programme closes immediately. No error message. :evil:
It occurs even when in English.

:mrgreen: KR
Claude
Clo
Old user ON SELECTIVE STRIKE till further notice
User avatar
DOS386
Posts: 291
Joined: Sun Jun 11, 2006 2:43 pm

Histogram

Post by DOS386 »

Pierre / XNview wrote:
You can view histogram in Adjust/levels
Thanks. Works in 1.82.4.

Clo wrote:
• If I use Image Menu >> Adjust >> Level, the programme closes immediately. No error message.
Confirm bug. :bug: For me it generates a Bluescreen with mallicious
exception "E" -> reboot.
There is indeed no WinZIP under my rock.
User avatar
xnview
Author of XnView
Posts: 37571
Joined: Mon Oct 13, 2003 7:31 am
Location: France

Re: Histogram

Post by xnview »

NTOSKRNL_VXE wrote:
• If I use Image Menu >> Adjust >> Level, the programme closes immediately. No error message.
Confirm bug. :bug: For me it generates a Bluescreen with mallicious
exception "E" -> reboot.
Right, a bug :-)
Pierre.
User avatar
Olivier_G
XnThusiast
Posts: 1423
Joined: Thu Dec 23, 2004 7:17 pm
Location: Paris, France

Re: Closes !

Post by Olivier_G »

Clo wrote:If I use Image Menu >> Adjust >> Level, the programme closes immediately.
Works fine in Beta 5 for me. Can you please confirm?
Olivier
marsh
XnThusiast
Posts: 2443
Joined: Sun May 15, 2005 6:31 am

Post by marsh »

Fixed for me also.
---->Closed.