WMF, EMF and vector grafic

Discussions on GFL SDK, the graphic library for reading and writing graphic files

Moderators: helmut, XnTriq, xnview

ghale2

WMF, EMF and vector grafic

Post by ghale2 »

Hi guys,
I need to know, please,
if with GFL SDK I can import a WMF or a EMF file and resize it on a canvas in memory...

There is a way to load a WMF or EMF and to decide height and width before display it on the screen?

And there is a way to resize it on the screen without quality loss?

Thanks for all,
Piero.
User avatar
xnview
Author of XnView
Posts: 38338
Joined: Mon Oct 13, 2003 7:31 am
Location: France

Re: WMF, EMF and vector grafic

Post by xnview »

ghale2 wrote:Hi guys,
I need to know, please,
if with GFL SDK I can import a WMF or a EMF file and resize it on a canvas in memory...
There is a way to load a WMF or EMF and to decide height and width before display it on the screen?
And there is a way to resize it on the screen without quality loss?
WMF/EMF are loaded in raster, not in vector.
Pierre.
ghale
Posts: 1
Joined: Fri Oct 29, 2004 8:52 am

Re: WMF, EMF and vector grafic

Post by ghale »

xnview wrote:
ghale2 wrote:Hi guys,
I need to know, please,
if with GFL SDK I can import a WMF or a EMF file and resize it on a canvas in memory...
There is a way to load a WMF or EMF and to decide height and width before display it on the screen?
And there is a way to resize it on the screen without quality loss?
WMF/EMF are loaded in raster, not in vector.
Ok, thanks.

So, if I need to resize the image, I can (virtually) reload the image with a higher width and height and show it removing the old one?

And mainly, there is a way to load the WMF file in a preferred widht/height dimensions?

Thanks,
bye,
Piero.
User avatar
xnview
Author of XnView
Posts: 38338
Joined: Mon Oct 13, 2003 7:31 am
Location: France

Re: WMF, EMF and vector grafic

Post by xnview »

ghale wrote:
xnview wrote:
ghale2 wrote:Hi guys,
I need to know, please,
if with GFL SDK I can import a WMF or a EMF file and resize it on a canvas in memory...
There is a way to load a WMF or EMF and to decide height and width before display it on the screen?
And there is a way to resize it on the screen without quality loss?
WMF/EMF are loaded in raster, not in vector.
Ok, thanks.

So, if I need to resize the image, I can (virtually) reload the image with a higher width and height and show it removing the old one?

And mainly, there is a way to load the WMF file in a preferred widht/height dimensions?
Currently there is no way to load WMF in a preferred width/height. I'll add it
Pierre.
andy753421
Posts: 1
Joined: Sun Jul 29, 2007 4:13 am

Re: WMF, EMF and vector grafic

Post by andy753421 »

xnview wrote:Currently there is no way to load WMF in a preferred width/height. I'll add it
Has this feature been added, and if so is there any way to access it from ncovnert.exe?