[OK]RC3: Deleted nameless folders remain in browser view

Bugs and Issues in 1.82 Test versions which have been fixed and verified as resolved.

Moderators: XnTriq, xnview

Locked
marsh
XnThusiast
Posts: 2443
Joined: Sun May 15, 2005 6:31 am

[OK]RC3: Deleted nameless folders remain in browser view

Post by marsh » Mon May 30, 2005 3:53 am

This problem occurs only when 'scan headers' is on:
In a directory containing multiple subdirectories, deleting one of them does not remove folder from view, a nameless, non-functional folder icon remains.
Last edited by marsh on Tue Jun 07, 2005 1:52 am, edited 1 time in total.

User avatar
xnview
Author of XnView
Posts: 31881
Joined: Mon Oct 13, 2003 7:31 am
Location: France
Contact:

Re: RC3: Deleted nameless folders remain in browser view

Post by xnview » Mon May 30, 2005 9:57 am

marsh wrote:This problem occurs only when 'scan headers' is on:
In a directory containing multiple subdirectories, deleting one of them does not remove folder from view, a nameless, non-functional folder icon remains.
I can't reproduce this bug. When i remove folder, thumbnail view or other is refreshed...
Pierre.

User avatar
Dreamer
XnThusiast
Posts: 4605
Joined: Sun Jul 25, 2004 9:08 pm
Location: Slovakia

Re: RC3: Deleted nameless folders remain in browser view

Post by Dreamer » Mon May 30, 2005 1:35 pm

Works good here too, also with "Auto refresh" option disabled. What is your OS?
Dreamer

User avatar
ckv
Posts: 779
Joined: Wed Feb 02, 2005 2:30 pm
Location: Glow
Contact:

Post by ckv » Mon May 30, 2005 1:41 pm

I got similiar bugs in 1.74, but I can't reproduce this bug in RC3. I look into it.

Edit: OK I got it already. I occurs only in thumbnails views.
I am using Windows 98 SE

Edit2: Occurs in all 'scan headers' modes with me. And I can't reproduce this in XP at all.

Edit3: Occurs also in XP, check below for mor info.
Last edited by ckv on Sat Jun 11, 2005 1:45 pm, edited 2 times in total.
XnView Tweak UI - Tool to customize your XnView beyond the regular XnView options.
UI-less Settings - Documentation of all the hidden settings in XnView.
XFAM - Tool to create and customize XnView file associations.

marsh
XnThusiast
Posts: 2443
Joined: Sun May 15, 2005 6:31 am

Post by marsh » Mon May 30, 2005 3:35 pm

ckv wrote: I am using Windows 98 SE

Edit2: Occurs in all 'scan headers' modes with me. And I can't reproduce this in XP at all.
I'm using Win2k (no new IE added), details view, auto-refresh on.

marsh
XnThusiast
Posts: 2443
Joined: Sun May 15, 2005 6:31 am

Post by marsh » Sat Jun 04, 2005 7:15 pm

Image
Happens in RC4 too.

User avatar
ckv
Posts: 779
Joined: Wed Feb 02, 2005 2:30 pm
Location: Glow
Contact:

Post by ckv » Sun Jun 05, 2005 9:28 am

I got breakthrough when debugging this bug.

OK heres how to reproduce.
- go to 'Options / Browser / File list'
- Check all checkboxes in both 'Items shown in...' groupboxes, except the 'All other files', uncheck them.
- Then go to Browser select thumbnails / (thumbnails & details) or details view.
- Browse to folder where are multiple sub directorys
- delete one of them (described bug should occur)

A nother way
- reproduce two first septs
- Then go to Browser select any other mode than last time.
- Browse to folder where are multiple sub directorys
- delete one of them
- change view mode (described bug should occur)

and a nother
- reproduce two first septs except check also 'All other files'
- Then go to Browser select thumbnail or details view.
- Browse to folder where are multiple sub directorys
- delete one of them
- Go to check 'All other files' checkbox (described bug should occur)

I got couple ways more to reproduce this, but this should be enough.


Note: You can use clean ini to test this, but it didn't make any difference for me.
XnView Tweak UI - Tool to customize your XnView beyond the regular XnView options.
UI-less Settings - Documentation of all the hidden settings in XnView.
XFAM - Tool to create and customize XnView file associations.

ckit
XnThusiast
Posts: 2444
Joined: Tue Feb 17, 2004 1:11 am

Post by ckit » Sun Jun 05, 2005 9:34 am

Method 1 -> Confirmed in RC4
Method 2 -> Confirmed in RC4
Method 3 -> Confirmed in RC4
Windows 10 Pro x64 1903
XnViewMP and Classic and PhotoFiltre Studio X

User avatar
ckv
Posts: 779
Joined: Wed Feb 02, 2005 2:30 pm
Location: Glow
Contact:

Post by ckv » Sun Jun 05, 2005 11:05 am

Occurs also in Windows XP
XnView Tweak UI - Tool to customize your XnView beyond the regular XnView options.
UI-less Settings - Documentation of all the hidden settings in XnView.
XFAM - Tool to create and customize XnView file associations.

User avatar
xnview
Author of XnView
Posts: 31881
Joined: Mon Oct 13, 2003 7:31 am
Location: France
Contact:

Post by xnview » Sun Jun 05, 2005 12:54 pm

ckv wrote:Occurs also in Windows XP
Ok, very difficult to find ;-)
Pierre.

User avatar
ckv
Posts: 779
Joined: Wed Feb 02, 2005 2:30 pm
Location: Glow
Contact:

Post by ckv » Mon Jun 06, 2005 5:06 pm

Fixed in RC5. :D Thanks Pierre

ckit, marsh. Could you confirm.
XnView Tweak UI - Tool to customize your XnView beyond the regular XnView options.
UI-less Settings - Documentation of all the hidden settings in XnView.
XFAM - Tool to create and customize XnView file associations.

ckit
XnThusiast
Posts: 2444
Joined: Tue Feb 17, 2004 1:11 am

Post by ckit » Tue Jun 07, 2005 1:51 am

Method 1 -> Fixed in RC5
Method 2 -> Fixed in RC5
Method 3 -> Fixed in RC5
Last edited by ckit on Tue Jun 07, 2005 1:54 am, edited 2 times in total.
Windows 10 Pro x64 1903
XnViewMP and Classic and PhotoFiltre Studio X

marsh
XnThusiast
Posts: 2443
Joined: Sun May 15, 2005 6:31 am

Post by marsh » Tue Jun 07, 2005 1:51 am

Fixed. No more problem with this for me.

Locked