b2: Refresh crash

Bugs and Issues in 1.82 Test versions which have been fixed and verified as resolved.

Moderators: XnTriq, xnview

User avatar
Dreamer
XnThusiast
Posts: 4605
Joined: Sun Jul 25, 2004 9:08 pm
Location: Slovakia

Re: b2: Refresh crash

Post by Dreamer » Tue Dec 27, 2005 11:20 pm

Xyzzy wrote:
ckv wrote:Not so sure way to reproduce in version 1.82b:
- Disable cache and enable folders in browser
- Set the browser to open at startup
What options exactly do you mean? No confirmation so far, XP SP2 Pro.

X.
Options > Browser > ...

Cache > [ ] Enable Caching
Files displayed > Folders [x] [x] [x]
Launch Browser...

Xyzzy
Posts: 652
Joined: Tue Nov 23, 2004 10:17 pm
Location: Poland

Post by Xyzzy » Wed Dec 28, 2005 10:16 am

b2, XP SP2 Pro, deleted ini, changed options, restarted.

After F5, no crash here. XnView home directory appears in file panel.

X.

User avatar
Dreamer
XnThusiast
Posts: 4605
Joined: Sun Jul 25, 2004 9:08 pm
Location: Slovakia

Post by Dreamer » Thu Dec 29, 2005 12:31 am

Xyzzy wrote:b2, XP SP2 Pro, deleted ini, changed options, restarted.

After F5, no crash here. XnView home directory appears in file panel.

X.
Strange, but it should be fixed, so we have to wait for beta 3.

ckit
XnThusiast
Posts: 2445
Joined: Tue Feb 17, 2004 1:11 am
Contact:

Post by ckit » Thu Jan 05, 2006 2:16 am

Bug still exists in Beta 3.
XnViewMP 64bits and Windows 10 Pro x64 2004
PhotoFiltre Studio X

User avatar
xnview
Author of XnView
Posts: 33651
Joined: Mon Oct 13, 2003 7:31 am
Location: France
Contact:

Post by xnview » Thu Jan 05, 2006 7:32 am

ckit wrote:Bug still exists in Beta 3.
How to reproduce it?
Pierre.

ckit
XnThusiast
Posts: 2445
Joined: Tue Feb 17, 2004 1:11 am
Contact:

Post by ckit » Thu Jan 05, 2006 9:15 am

I just followed what "ckv" had originally posted and it crashed for me.
XnViewMP 64bits and Windows 10 Pro x64 2004
PhotoFiltre Studio X

User avatar
ckv
Posts: 786
Joined: Wed Feb 02, 2005 2:30 pm
Location: Glow
Contact:

Post by ckv » Thu Jan 05, 2006 10:20 am

Yeah bug not fixed!
xnview wrote:
ckit wrote:Bug still exists in Beta 3.
How to reproduce it?
I can send my ini file, if you want it? But there are no guarantee that the bug occur.
XnView Tweak UI - Tool to customize your XnView beyond the regular XnView options.
UI-less Settings - Documentation of all the hidden settings in XnView.
XFAM - Tool to create and customize XnView file associations.

Xyzzy
Posts: 652
Joined: Tue Nov 23, 2004 10:17 pm
Location: Poland

Post by Xyzzy » Thu Jan 05, 2006 12:20 pm

OK, generally still no confirmation here.

What I did:
b3, deleted ini, started XnView
Browser>Startup Directory set to Specified, left blank input field
Browser>Items displayed- check box in the first column for Folder row
Browser>Cache>Remove all
Browser>Cache>Enable Caching unchecked
Closed XnView, started XnView. My Computer is active in tree and nothing happens after pressing F5->OK.

Does this problem happen to you without ini?

X.

User avatar
ckv
Posts: 786
Joined: Wed Feb 02, 2005 2:30 pm
Location: Glow
Contact:

Post by ckv » Tue Jan 10, 2006 12:50 pm

Fixed here, but it just might be coincidence. Can someone confirm?
XnView Tweak UI - Tool to customize your XnView beyond the regular XnView options.
UI-less Settings - Documentation of all the hidden settings in XnView.
XFAM - Tool to create and customize XnView file associations.

User avatar
Dreamer
XnThusiast
Posts: 4605
Joined: Sun Jul 25, 2004 9:08 pm
Location: Slovakia

Post by Dreamer » Wed Jan 11, 2006 12:13 am

Fixed, checked in B2, B3 and RC1.

Closed.

(Please move anyone, I can't)

Locked