MP 0.30 Win: "Interesting" thumbnail renders

*** Please report new bugs here! ***

Moderators: XnTriq, helmut, xnview, Dreamer

User avatar
xnview
Author of XnView
Posts: 38828
Joined: Mon Oct 13, 2003 7:31 am
Location: France

Re: MP 0.30 Win: "Interesting" thumbnail renders

Post by xnview »

Please check XnViewMP 0.31
Pierre.
User avatar
JohnFredC
XnThusiast
Posts: 2010
Joined: Wed Mar 17, 2004 8:33 pm
Location: Sarasota Florida

Re: MP 0.30 Win: "Interesting" thumbnail renders

Post by JohnFredC »

I switched back to lossy thumbs and encountered NO issues.

Fixed.
John
User avatar
Troken
Posts: 698
Joined: Thu Feb 09, 2006 10:18 am
Location: Sweden

Re: MP 0.30 Win: "Interesting" thumbnail renders

Post by Troken »

No, not fixed. I did not have any problems with 0.30, but I did get it with 0.31 with the very first folder that was opened. :? I use lossy, high quality.
User avatar
xnview
Author of XnView
Posts: 38828
Joined: Mon Oct 13, 2003 7:31 am
Location: France

Re: MP 0.30 Win: "Interesting" thumbnail renders

Post by xnview »

Troken wrote:No, not fixed. I did not have any problems with 0.30, but I did get it with 0.31 with the very first folder that was opened. :? I use lossy, high quality.
You have black thumbnails???
Pierre.
User avatar
Troken
Posts: 698
Joined: Thu Feb 09, 2006 10:18 am
Location: Sweden

Re: MP 0.30 Win: "Interesting" thumbnail renders

Post by Troken »

xnview wrote:You have black thumbnails???
Yes, just like in JohnFredC's first post.
User avatar
xnview
Author of XnView
Posts: 38828
Joined: Mon Oct 13, 2003 7:31 am
Location: France

Re: MP 0.30 Win: "Interesting" thumbnail renders

Post by xnview »

Troken wrote:
xnview wrote:You have black thumbnails???
Yes, just like in JohnFredC's first post.
??? Is it the 0.31? Could you delete the .db?
Pierre.
User avatar
Troken
Posts: 698
Joined: Thu Feb 09, 2006 10:18 am
Location: Sweden

Re: MP 0.30 Win: "Interesting" thumbnail renders

Post by Troken »

I erased the db-file and I can not reproduce anymore.