MP 0.68 "Apply to image" uncheck doesn't show original state

*** Please report new bugs here! ***

Moderators: XnTriq, helmut, xnview, Dreamer

HanVroon
Posts: 215
Joined: Thu Jan 28, 2010 7:30 am

MP 0.68 "Apply to image" uncheck doesn't show original state

Post by HanVroon »

Hi,

When changing an image in View mode with for example Levels, the result can be show by checking "Apply to image". While still in the Levels dialog, unchecking "Apply to image" doesn't show the original state of the image.

In XnView classic one could toggle by checking/unchecking so that the effect of the change could be monitored before confirming, which was verry nice.
Could this be implemented again?

I've been asking myself if this could be considered a bug or request for change. Because unchecking "Apply to image" suggests that the change is not shown on the image, I choose it to be a bug...

This issue might relate to: http://newsgroup.xnview.com/viewtopic.php?f=62&t=30675

Regards,
Han
User avatar
m.Th.
XnThusiast
Posts: 1610
Joined: Wed Aug 16, 2006 6:31 am

Re: MP 0.68 "Apply to image" uncheck doesn't show original s

Post by m.Th. »

Bug.

The same happens in (almost?) all dialogs which have this setting. I hope that it is about a small glitch in the implementation in the common ancestor of these dialogs (ok, in the parent class) hence if the problem is fixed once, is fixed for all dialogs.
m. Th.

- Dark Themed XnViewMP 1.0 64bit on Win10 x64 -
User avatar
xnview
Author of XnView
Posts: 39285
Joined: Mon Oct 13, 2003 7:31 am
Location: France

Re: MP 0.68 "Apply to image" uncheck doesn't show original s

Post by xnview »

See Issue 483 for current status and details.
Pierre.