Batch convert - problem with watermark

Older bugs which are supposed to be fixed in 0.84. *** Please try to reproduce your bug and confirm the bug fix. ***

Moderator: Dreamer

Post Reply
Pekkonen
Posts: 4
Joined: Sun Sep 06, 2015 8:40 pm

Batch convert - problem with watermark

Post by Pekkonen » Mon Mar 21, 2016 3:54 pm

Hello!
I using MP - Version 0.78 x64 (Jan 12 2016)
And when I add transparent PNG as watermark (see settings in screenshot) to PNG source file I have strange rectangle in result file (see attach)
I thing something wrong with transparent PNG - XnView not correctly operate with png source file, please check it.
Special for test I convert sounrce image from PNG to JPG and add watermark to converted file. In this case everything is ok.
Problem with any "Opacity" in watermark settiings.
Problem only for PNG as source!

I hope it's really bug...

Ilya
Attachments
i2.png
logo-WMark-4.png
bug.jpg
source-png.png
source-jpg.jpg

User avatar
xnview
Author of XnView
Posts: 31156
Joined: Mon Oct 13, 2003 7:31 am
Location: France
Contact:

Re: Batch convert - problem with watermark

Post by xnview » Tue Mar 22, 2016 8:12 am

See Issue 822 for current status and details.
Pierre.

Pekkonen
Posts: 4
Joined: Sun Sep 06, 2015 8:40 pm

Re: Batch convert - problem with watermark

Post by Pekkonen » Tue Mar 22, 2016 9:41 am

xnview wrote:See Issue 822 for current status and details.
Ok, it's great!
Please crarify where I can download new vesrion 0.79?
I hope it's possible.

cday
XnThusiast
Posts: 2032
Joined: Sun Apr 29, 2012 9:45 am
Location: Cheltenham, U.K.

Re: Batch convert - problem with watermark

Post by cday » Tue Mar 22, 2016 9:49 am

Pekkonen wrote:
xnview wrote:See Issue 822 for current status and details.
Ok, it's great!
Please clarify where I can download new vesrion 0.79?
Not released yet, will be announced on MP - General Support when available.

Only Pierre knows when... :wink:

Pekkonen
Posts: 4
Joined: Sun Sep 06, 2015 8:40 pm

Re: Batch convert - problem with watermark

Post by Pekkonen » Tue Mar 22, 2016 10:06 am

cday wrote: Not released yet, will be announced on MP - General Support when available.

Only Pierre knows when... :wink:
Ah, ok!
Now I will check XnView program - maybe this bug only for MP...

User avatar
helmut
Posts: 8153
Joined: Sun Oct 12, 2003 6:47 pm
Location: Frankfurt, Germany

Re: Batch convert - problem with watermark

Post by helmut » Sun Feb 26, 2017 4:53 pm

This problem is supposed to be fixed in XnView MP 0.79 or later. Could you please try and confirm the bug fix, Pekkonen?

Post Reply