Batch Resizing

Bugs and Suggestions in XnView MP or XnConvert MP which have been resolved.

Moderator: XnTriq

Post Reply
colinncoxau
Posts: 3
Joined: Mon Sep 21, 2009 10:16 am

Batch Resizing

Post by colinncoxau » Sun Oct 11, 2009 7:06 am

I have looked everywhere and maybe I am missing something. Is there a way to do a batch resize of images? The windows version has this capability, would be good if this version did too.

User avatar
Dreamer
XnThusiast
Posts: 4605
Joined: Sun Jul 25, 2004 9:08 pm
Location: Slovakia

Re: Batch Resizing

Post by Dreamer » Sun Oct 11, 2009 3:56 pm

Not implemented yet, not a bug. It should be added in the next beta.

Closed.
Dreamer

Post Reply