0.56 win-x86: Issues with view mode 'Open in file explorer'

Bugs and Suggestions in XnView MP or XnConvert MP which have been resolved.

Moderator: XnTriq

Post Reply
User avatar
budz45
XnThusiast
Posts: 1597
Joined: Sun Jun 03, 2007 6:05 pm
Location: UK

0.56 win-x86: Issues with view mode 'Open in file explorer'

Post by budz45 » Tue Jun 11, 2013 1:48 am

Hi,

Reproduction #1
1.) Open a picture in view mode in XnViewMP 0.56 (I open from "recent files")
2.) Right-click on the picture in view mode and use "Open in file explorer"
3.) Nothing happens


Reproduction #2
1.) Use clean XnViewMP 0.56
2.) Go to Settings and enable "Multiple view for same file"
2.) Open a picture in view mode in XnViewMP 0.56
3.) Right-click on the picture in view mode and use "Open in file explorer"...
4.) Picture will then open in duplicate tab! :( this is wrong


Please investigate and fix these, very important
All My Topics || my 'MP' Topics
My own Bookmarked topics--->for me only

User avatar
xnview
Author of XnView
Posts: 32081
Joined: Mon Oct 13, 2003 7:31 am
Location: France
Contact:

Re: 0.56 win-x86: Issues with view mode 'Open in file explor

Post by xnview » Tue Jun 11, 2013 8:00 am

I can't reproduce, windows explorer is opened
No problem in browser?
Pierre.

User avatar
oops66
XnThusiast
Posts: 1999
Joined: Tue Jul 17, 2007 1:17 am
Location: France

Re: 0.56 win-x86: Issues with view mode 'Open in file explor

Post by oops66 » Tue Jun 11, 2013 8:14 am

xnview wrote:I can't reproduce, windows explorer is opened
No problem in browser?
Hello,
Same issue here (linux x64 ver.) ... Yes no problem from the browser mode but same issue here from the view mode

Reproduction #1
1.) Open a picture in view mode in XnViewMP 0.56
2.) Right-click on the picture in view mode and use "Open in file explorer"
3.) But something wrong happen here ---> A new xnviewmp window with a new tab with the same picture is opened. (even if "Multiple view for same file" is disabled and "Single view For multi-opened files" is enabled)
XnViewMP 0.82 Linux X64 - Ubuntu 16.04 LTS - X64

User avatar
budz45
XnThusiast
Posts: 1597
Joined: Sun Jun 03, 2007 6:05 pm
Location: UK

Re: 0.56 win-x86: Issues with view mode 'Open in file explor

Post by budz45 » Wed Jun 12, 2013 2:09 am

Thanks for confirming oops66
-----------------------------------------------------
Pierre,

I will email you my entire XnViewMP 0.56 program folder which has all my settings (including xnview.ini , default.keys , default.bar)

I will also email you a Video demonstration.
All My Topics || my 'MP' Topics
My own Bookmarked topics--->for me only

User avatar
xnview
Author of XnView
Posts: 32081
Joined: Mon Oct 13, 2003 7:31 am
Location: France
Contact:

Re: 0.56 win-x86: Issues with view mode 'Open in file explor

Post by xnview » Wed Jun 12, 2013 5:25 am

i can reproduce....
Pierre.

User avatar
budz45
XnThusiast
Posts: 1597
Joined: Sun Jun 03, 2007 6:05 pm
Location: UK

Re: 0.56 win-x86: Issues with view mode 'Open in file explor

Post by budz45 » Fri Jul 05, 2013 12:14 am

The problem was successfully reproduced and fixed by Pierre using my INI settings :)

Thank you. Fixed in XnViewMP 0.60 :)
All My Topics || my 'MP' Topics
My own Bookmarked topics--->for me only

User avatar
oops66
XnThusiast
Posts: 1999
Joined: Tue Jul 17, 2007 1:17 am
Location: France

Re: 0.56 win-x86: Issues with view mode 'Open in file explor

Post by oops66 » Fri Jul 05, 2013 5:40 pm

...Fixed in XnViewMP-x64-Linux version 0.60 too ;-)
XnViewMP 0.82 Linux X64 - Ubuntu 16.04 LTS - X64

Post Reply